De goedkoopste woonwinkel van Nederland!

Lees hier meer over onze laagste prijsgarantie

De acacia eettafels kom je steeds meer tegen in de Nederlandse huizen. Niet gek natuurlijk, want door de jaren heen zijn deze tafels razend populair geworden. Dit hebben de acacia eettafels te danken aan unieke eigenschappen, die voortkomen uit het gebruik van acaciahout. Zo is acaciahout duurzaam, sterk en heeft het mooie vlamtekeningen en wisselende kleurschakelingen!

Bekijk ons assortiment acacia eettafels Lees meer over acaciahout

Wat is een acacia eettafel?

Een acacia eettafel heeft zijn naam te danken aan het feit dat het tafelblad is gemaakt van hoogwaardig acaciahout. Dankzij deze houtsoort kent een eettafel van acaciahout veel verschillende voordelen. Je krijgt deze tafels bijvoorbeeld niet zomaar stuk, doordat acaciahout een hardhout soort is met een fijne nerf. Hierdoor zijn acacia eettafels zwaar, maar ook erg sterk, terwijl ze een mooi glad oppervlak hebben. Dit zijn uitstekende eigenschappen voor een eettafel.

Acacia eettafel onderhouden

Een andere reden waarom acacia eettafels zo razend populair zijn, is dat ze zeer onderhoudsvriendelijk zijn. Je kunt ze namelijk makkelijk schoon houden met alleen water. Met een vochtige doek haal je namelijk al het vuil van je tafel af. Wel is het aan te raden om eens in de zoveel tijd je acacia eettafel te behandelen met onze onderhoudsproducten. Hierdoor komt je tafel er weer als nieuw uit te zien. Daarnaast is die dan ook weet beter beschermd tegen vocht, vuil en vlekken.

Wil je meer weten over het behandelen van je acacia tafel? Lees dan onze blog: “Acaciahout behandelen in 5 stappen”.

Tips om je acacia eettafel netjes te houden

Ondanks dat een acacia eettafel onderhoudsvriendelijk is, is het natuurlijk nooit verkeerd om deze netjes te houden. Daarom geven we je een paar tips hoe je dit het beste kunt doen.

Tip 1 Gebruik onderzetters voor pannen, borden, etc.

Tip 2 Haal geknoeide vloeistoffen zo snel mogelijk weg

Tip 3 Neem de tafel regelmatig af met een vochtige doek

Tip 4Tafel verplaatsen? Haal deze dan eerst helemaal leeg

Tip 5 Verplaats decoraties regelmatig van plek, zo ga je verkleuring tegen

Tip 6 Verschuif geen spullen over de tafel, maar pak het op en zet het neer

Acacia meubels

Ben je enthousiast geworden over onze eettafels van acaciahout? Dat kunnen wij ons goed voorstellen, want wie wil er nu geen acacia eettafel? En als dit helemaal jouw stijl is, is het misschien ook wel interessant om te kijken naar de rest van onze acacia meubels. De combinatie van deze meubels samen met een acacia eettafel maakt het interieur van je huis namelijk helemaal compleet.

Bekijk ons assortiment acacia meubels

Alternatieve eettafels

Zijn eettafels van acaciahout toch niet echt je ding? Maak je dan maar geen zorgen, want gelukkig hebben we nog veel meer andere soorten eettafels.

Bekijk onze eetkamertafels

Jeha

Bij Jeha gaan we voor kwaliteit en dat tegen zeer scherpe prijzen. Daarnaast willen we onze klanten zo goed mogelijk helpen bij hun zoektocht naar de juiste acacia eettafel. Ben je op zoek naar een ander product? Ook daar helpen we je graag mee. Neem daarom gerust contact met ons op voor vrijblijvend specialistisch advies. Ook ben je van harte welkom in onze showrooms.

Neem contact op
tips om je huiskamer gezelliger te maken
De waardering van jeha.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 7.9/10 gebaseerd op 877 reviews.