De goedkoopste woonwinkel van Nederland!

Lees hier meer over onze laagste prijsgarantie

Of je nu op zoek bent naar functionele verlichting of een echte eyecatcher in huis: een moderne hanglamp misstaat in geen enkel interieur. Kenmerkend is het minimalistische ontwerp en het gebruik van luxe materialen: het design van deze hanglampen is bijna simplistisch te noemen. Less is more: juist met een minimaal ontwerp komen de materialen mooi naar voren en doe je een elegante toevoeging aan jouw interieur. Geen drukke dessins of schreeuwerige prints: juist door de eenvoud van het design straalt de moderne hanglamp een bepaalde allure uit.

Bekijk moderne hanglampen Andere hanglampen

Wat maakt je hanglampen modern?

Je hebt een moderne inrichting en je wil graag dat je hanglampen hierbij aansluiten. Maar hoe pak je dat aan? Wat maakt dat jouw hanglamp er straks uitgesproken modern uit ziet? We helpen je graag op weg met een paar typische kenmerken.

Lichtbron LED Druppel - 6W 2100K 450lm - Dimbaar bij Jeha de Meubelconcurrent 

Moderne lichtbronnen

Een moderne hanglamp is natuurlijk ook uitgerust met de laatste technologie op het gebied van verlichting. Waar hanglampen vroeger standaard een energieslurpende gloeilamp hadden, zijn er tegenwoordig veel betere opties beschikbaar, zoals led-lampen is verschillende soorten en maten. Ook is er veel meer mogelijk op het gebied van lichtsterkte de kleur van het licht: bij moderne hanglampen is het niet moeilijk om een dimfunctie aan te brengen en een warmere of juist koelere kleur licht te kiezen.

Bekijk onze lichtbronnen voor je moderne hanglamp

Inspiratie voor jouw moderne hanglamp

Ben je er wel uit dat je een moderne hanglamp wil aanschaffen, maar twijfel je nog over de precieze vorm of het juiste materiaal? We geven je graag 10 modellen mee die wij een typisch moderne uitstraling vinden hebben. Iedere variant is nét weer anders, maar allemaal hebben ze onmiskenbaar een moderne look!

Moderne hanglampen boven de eettafel

De populairste plek voor hanglampen is nog altijd de eettafel. Op deze plek in huis wil je functionele verlichting, die toch stijlvol oogt: de ophanging vanaf het plafond zorgt dat het tafelblad vrij blijft voor uitgebreid dineren, een krantje of een ontbijtje. Een moderne hanglamp kan echt iets toevoegen aan die momentjes: met sfeervolle verlichting of een stijlvol detail boven de eettafel geef je de eethoek meer flair.

Moderne hanglampen eettafel

Hanglampen woonkamer modern

Moderne hanglampen zijn niet alleen toepasbaar boven de eettafel, ook op andere plekken in huis kunnen ze prachtig staan. Door de hanglampen in je woonkamer een modern tintje te geven, kun je hier ook stijlvolle verlichting aanbrengen die nét even wat anders oogt. Speel met verschillende lampen in verschillende lichtsterktes en combineer ze op elk moment van de dag voor een ander effect.

Moderne hanglampen voor ieder budget

Bij Jeha de meubelconcurrent vind je altijd de moderne hanglamp die perfect in jouw inrichting past. Tegen de scherpste prijzen! Kies voor een luxe uitvoering en maak van jouw hanglamp een echte eyecatcher, of houd het simpel en bespaar op je hanglampen. Het is allemaal mogelijk!

Bekijk alle hanglampen
De waardering van jeha.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 7.9/10 gebaseerd op 838 reviews.