De goedkoopste woonwinkel van Nederland!

Lees hier meer over onze laagste prijsgarantie

Wil je een rustig, stoer of bijzonder interieur? Met zwarte meubels heb je altijd een goede basis. Zwarte meubels zijn met ieder interieur te combineren en daarom altijd een goede keuze. Daarnaast zorgen deze meubels voor een strakke, opgeruimde sfeer binnen een kamer. 

Ben je op zoek naar een stijl dat altijd meegaat met de tijd en wat makkelijk te mixen en matchen is met andere stijlen? Dan zit je met zwart dus goed. Je kan met kleine zwarte accessoires werken, maar zwarte meubels zijn ook een goede toevoeging voor in jouw interieur. Vooral in een warm en licht kleurenpalet vallen zwarte meubels extra op.  

Zwart brengt contrast

Een mooi gekleurde muur geeft nog meer sfeer wanneer de raamkozijnen zwart zijn geverfd en een accessoire van kleur komt beter tot zijn recht op een mooi, zwart dressoir. Een van de belangrijkste kenmerken van zwarte meubels is dus dat het veel contrast brengt in je interieur. Zwart zorgt voor meer dynamiek. Bovendien oogt de kamer ook niet te donker wanneer je lichte kleuren combineert met zwart.

Zwart draagt ook bij aan een stoer, robuust en warm interieur. Maar ondanks dat zwart veel kracht uitstraalt, kan het in combinatie met bijvoorbeeld hout en wol, een knus en warm gevoel geven. Deze combinatie zorgt ervoor dat je interieur warmte en puurheid uitstraalt.

Voordelen van zwarte meubels

  • Vlekken zie je bijna niet op de meubels
  • Zwart is tijdloos
  • Zwarte meubels zijn perfect om te mixen en matchen
  • Het brengt dynamiek in je interieur
  • Kleur kan makkelijk toegepast worden

Zwart combineren met kleur

Binnen een interieur met zwarte meubels vallen kleuren sneller op. Daardoor kan je kleur tot in de kleinste details laten terugkomen.

Een mooi, kleurrijk kleed met een print bijvoorbeeld, is leuk te combineren met zwarte meubels. En een paarse, rode of blauwe vaas steelt de aandacht in je interieur. Verder raden wij jou aan om de vloer zo rustig mogelijk te houden. Zo wordt je interieur niet te overheersend en blijven de zwarte meubels de eyecatchers.

Pak uit met zwarte meubels

Zwarte meubels zijn makkelijk te combineren met andere stijlen. Daarnaast kunnen zwarte meubels ook erg leuk met elkaar gecombineerd worden. Plaats verschillende zwarte meubels in jouw kamer voor een harmonieus effect. Speel ook met de hoogtes. Een wat grotere zwarte bijzettafel, met daarnaast een lagere zwarte bijzettafel.

Zwarte meubels bij Jeha

Bekijk ook ons ruime aanbod van zwarte meubels. Met zwart ben je nooit uitgekeken. Daarom is dit de perfecte stijl voor jou!

De waardering van jeha.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 7.9/10 gebaseerd op 818 reviews.