Een nieuwe look voor jouw keuken

Is jouw keuken toe aan een likje verf of ben je er gewoon helemaal op uit gekeken? Dan wordt het tijd om jouw keuken helemaal een nieuwe uitstraling te geven. Hiervoor hoef je niet per se groot uit te pakken, vaak creëer je al snel een nieuwe uitstraling met wat leuke en nieuwe decoraties.

Kijk eens naar je keuken en denk eens na over wat je mist. Ziet het er rommelig uit, ben je het overzicht kwijt en mis je wat potjes? Of mis je gewoon wat sfeer? Als je weet wat je mist kan je het aanvullen.

Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
24,99
Levertijd is 10 tot 12 weken.
Nieuw
69,-
Levertijd is 10 tot 12 weken.
Nieuw
249,-
Levertijd is 10 tot 12 weken.
Nieuw
199,-
Levertijd is 10 tot 12 weken.
Snijplank CB1 - Groen bij Jeha de Meubelconcurrent

Hou het simpel met nieuwe decoraties

Zo kan je je etenswaren handig organiseren met verschillende opbergbakjes en potjes. Dit is efficiënt en met de juiste potjes en bakjes creëer je al een nieuwe, leuke uitstraling. Daarnaast kan je ook met wijnrekken je interieur een leuke en bijzondere touch geven. Want hoe gaaf is dat?

Je kan ook verder kijken dan de standaard plastic snijplanken. Zo zijn er snijplanken in verschillende vormen, kleuren en materialen. Deze kan je een mooi plekje geven in je keuken voor een gezellige sfeer. Net als dat snijplanken een leuke toevoeging zijn als decoratie voor in je keuken, zijn planten ook altijd de perfecte sfeermakers. Hiervoor hoef je niet per se grote bloemen in je keuken te zetten, maar je kan natuurlijk ook gewoon een plant neerzetten die handig is bij het koken. Zoals een basilicum plant bijvoorbeeld!

Bekijk alle Woonaccessoires
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw

Hele keuken aanpassen

Wil je toch wel helemaal uitpakken? Dan kan je de kleur, handgrepen, tegeltjes en werkblad van je keuken helemaal aanpassen. Maak een moodboard van wat jij mooi vindt en hoe jij wilt dat je keuken eruitziet.

Kom gerust langs

Voor leuke decoraties ben je bij Jeha bij het goede adres. Bekijk ons assortiment of kom gerust eens een keer langs. Hopelijk tot snel!

Bekijk onze winkels
De waardering van jeha.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 7.8/10 gebaseerd op 716 reviews.