De goedkoopste woonwinkel van Nederland!

Lees hier meer over onze laagste prijsgarantie

Je bent al een tijdje niet helemaal tevreden met de uitstraling van je interieur. Er mist iets! Een meubelstuk met karakter, iets wat warmte en kleur geeft en meer persoonlijkheid brengt in jouw kamer. En meer opbergruimte! Je probleem is echter dat er geen groot meubel meer bij past. What to do? In zo’n geval is een sidetable van mangohout echt een superhandige oplossing. Altijd makkelijk bij te plaatsen, hoe klein je ruimte ook is. Deze ondiepe tafels bieden vaak verrassend veel handige opbergruimte en de stijlvolle kleuren van mangohout geven je interieur echt een boost!

Onze sidetables van mangohout Meer over mangohout

De perfecte industriële sidetable

We zijn ondertussen allemaal wel een beetje verliefd geworden op de industriële woonstijl. Strakke lijnen, robuuste materialen, zwart staal: deze interieurtrend zie je op het moment overal terug. Wil jij graag deze stijl in huis halen, maar straalt jouw huis nog compleet iets anders uit? Met alleen een industriële sidetable kun je je interieur toch echt al een upgrade geven. Door een slimme eyecatcher te plaatsen, geef je direct een hele andere draai aan de ruimte. Een sidetable van mangohout met zwarte details is hier perfect geschikt voor. Een industriële sidetable is een snel aan te brengen detail in jouw interieur!

Ook in andere woonstijlen een stijlvol detail

Is een industriële sidetable niet helemaal jouw ding? Ook voor andere woonstijlen bestaan er stijlvolle sidetables van mangohout. Kies bijvoorbeeld voor vergrijsd mangohout voor een verweerde beachlook, die ook prachtig staat in een meer bohemian of landelijk interieur. Of breng contrast aan in een verder modern en strak interieur en kies júist daar voor een robuuste sidetable van kleurrijk mangohout. Echt een statement, waarmee je een speelse twist geeft aan de ruimte!

Uitstraling én functie

Een sidetable van mangohout haal je natuurlijk niet alleen in huis om zijn uitstraling. Hij moet ook functioneel zijn! Je wil er gemakkelijk losse spulletjes in kunnen wegbergen: dat geeft een heerlijk opgeruimd gevoel. Maar welk type sidetable past dan het beste bij jouw wensen? Bij het selecteren van jouw perfecte mangohouten sidetable kan je jezelf de volgende vragen stellen:

  • In welke ruimte ga ik de sidetable plaatsen?
  • Welke afmetingen passen in de ruimte?
  • Is hij puur decoratief, of moet hij ook opbergruimte hebben?
  • Welke spullen wil ik opbergen in mijn sidetable?
  • Mogen die spullen in het zicht liggen, of moeten ze uit het zicht opgeborgen worden?

Afhankelijk van de antwoorden op deze vragen selecteer je eenvoudig een model dat helemaal bij je wensen aansluit. Goed om alles in je keuze mee te nemen, want mangohouten meubelen schaf je maar één keer aan. Die gaan jaren mee!

Buffetkast Lola bij Jeha de Meubelconcurrent 

Jouw mangohouten sidetable mooi houden

Zoals we al noemden, zijn mangohouten sidetables naast bijzonder stijlvol ook nog eens enorm onderhoudsvriendelijk. Het robuuste hout kan wel tegen een stootje en over de jaren worden de kleuren en patronen alleen maar verweerder en interessanter. En wil je je tafel op den duur toch een snelle opfrisser geven? Gebruik dan een natuurlijke bijenwas: die maakt de kleuren weer sprekender en laat de houtnerven nog wat meer naar voren komen. Het is bovendien een 100% natuurlijk product!

Onze selectie sidetables van mangohout

Of je nu een industriële sidetable zoekt of eentje in een andere stijl: in het aanbod van Jeha vind je altijd precies wat je zoekt. Door onze brede keus in mangohouten sidetables zit er zeker weten eentje voor jou bij!

Andere sidetables

Ook als een mangohouten sidetable toch niet helemaal bij jou past, hebben we een enorme keuze in charmante bijzettafels en sidetables. Jij kiest je eigen stijl bij Jeha.nl!

Meer sidetables Meer bijzettafels
De waardering van jeha.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 7.9/10 gebaseerd op 877 reviews.