De goedkoopste woonwinkel van Nederland!

Lees hier meer over onze laagste prijsgarantie

Ken jij jouw kledingkast eigenlijk niet anders dan dat het een muffe, onplezierige geur heeft? Dan wordt het tijd om er wat aan te doen. Met een paar kleine aanpassingen ruikt jouw kast straks lekker fris.

Wij raden jou als eerste aan om achter de oorzaak van de nare geur te komen. Hangen jouw kleren erg dicht bij elkaar? Laat je je kast wel eens ventileren? Ligt er natte/vieze was in je kast? Het is handig om te weten waar de geur vandaan komt. Zodra je dit weet kan je er wat aan doen.

De muffe geur komt door je kleding

Denk je dat de geur van je kleding vandaan komt? Begin dan met het uitmesten van jouw kast. Je hebt het uitzoeken van je kleding waarschijnlijk ook al erg uitgesteld, dus dat je er nu wel aan moet beginnen is eigenlijk ook wel een win-winsituatie. Want wist je wel dat een overvolle kast ervoor zorgt dat je kleding niet goed kan ventileren?

Zorg er dus voor dat er wat ruimte zit tussen je kleding, zo kan de kleding ventileren/luchten. Verder is het ook slim om er op te letten dat je kleding niet vochtig is. Dit zorgt ook voor nare geurtjes. Laat altijd al je kleding goed drogen voordat je het in de kledingkast legt.

Vieze was, muffe schoenen of tijd voor een nieuwe kast

De vieze geur kan ook komen door muffe schoenen die je nog ergens in je kast hebt liggen of van vieze was die je vergeten bent om op te ruimen. Is de oorzaak van de onplezierige geur niet de kleding, schoenen of vieze was? Dan kan het ook zijn dat er natte of verrotte plekken in de kast zitten. Als dit het geval is dan raden wij jou aan om een nieuwe kast aan te schaffen.

Opbergkast Industrieel - 2drs.
geur

Geurtjes tegen de muffe geur

Naast dat je al deze stappen hebt gevolgd en je je kast af en toe even lekker laat ventileren, is de laatste stap om een lekkere geur aan je kast te geven. Denk hierbij aan geurzakjes, een geurspray of spuit je favoriete parfum over je kleding heen. Overweeg daarnaast ook om al je kleding even weer in een korte was te wassen. Dit alles om die nare luchtjes uit je kast te verwijderen!

Kom gerust langs

Voor leuke kasten ben je bij Jeha bij het goede adres. Bekijk ons assortiment of kom gerust eens een keer langs. Hopelijk tot snel!

Bekijk onze winkels
De waardering van jeha.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 7.9/10 gebaseerd op 847 reviews.