De goedkoopste woonwinkel van Nederland!

Lees hier meer over onze laagste prijsgarantie

Je hele huis opnieuw inrichten zonder dat je hier te veel voor moet betalen? Dat kan, combineer en bespaar met de woonkamerdeals van Jeha de Meubelconcurrent. Bij onze woonkamerdeals heb jij alle meubelen in jouw woonkamer in een keer in dezelfde stijl en bespaar je op het aankoopbedrag. Ben je toch meer van het zelf inrichten van je interieur? Dat kan dan ook! Kom dan langs bij één van onze winkels.

Het mixen gebeurt vaak vanzelf, je hebt een aantal nieuwe meubels, nog wat oude meubels en die combineer je samen tot een geheel voor in de woonkamer. Dat is natuurlijk al het mixen van verschillende stijlen, maar je kan ook verschillende meubels bewust bij elkaar gaan zoeken. Want uiteindelijk bepaal jij zelf hoe jij jouw huis gaat inrichten en koop je meubels en accessoires die jij leuk vindt.

Toch kan je hierbij wel gaan letten op de verschillende stijlen die jij combineert. Denk goed na welke je wel mooi vindt en welke je niet mooi vindt. Zo kan jij de juiste stijlen combineren die ook nog is aansluiten bij jouw smaak en verlangens.

Verschillende woonstijlen

Modern

Een modern interieur kenmerkt zich door eenvoud met strakke lijnen en rechte vormen. Ook zie je vaak dat er gebruik wordt gemaakt van de basiskleuren bruin, zwart, grijs en wit gecombineerd met een opvallende kleur in de decoratie en woonaccessoires. Bij een moderne woonstijl staat licht centraal, daarom wordt wit of lichtgrijs vaak gebruikt als basiskleur; deze kleuren weerkaatsen namelijk licht.

Landelijk

Bij een landelijk interieur draait alles om natuurlijke materialen. Ruw hout en metaal komen hier veel in voor. Om er toch wat kleur in te verwerken kun je kiezen voor een mooi lichte accentkleur, zoals blauw, roze of groen. Die werken vaak mooi in combinatie met het hout. De landelijke woonstijl komt gezellig en warm over; het geeft een “thuis” gevoel.

Scandinavisch

Scandinavisch wonen draait om rust. Het principe Less is more is hier van toepassing. Bij een Scandinavisch interieur komen lichte kleuren, strakke lijnen en natuurlijke materialen overal in terug.

De meubels in een Scandinavisch interieur stralen eenvoud en comfort uit. Deze meubelen hebben een minimalistisch ontwerp en zijn tegelijk comfortabel en van goede kwaliteit. Wat opvalt aan deze meubelen zijn de slanke poten. De poten zijn op deze manier ontworpen om het geheel ruimtelijk en open te houden.

Industrieel

Een van de populairdere woonstijlen de laatste jaren is het “Industriële interieur”. Bij een industriële woninginrichting draait het om ruwe materialen, materialen zoals beton, steigerbuizen en metaal zijn vaak duidelijk aanwezig. Een industrieel interieur is vaak verre van kleurrijk. Het draait hier om de kleuren van de materialen, denk aan zwart staal, grijs beton of bruine bakstenen. Toch kun je deze koude kleuren gemakkelijk doen opfleuren met bijvoorbeeld een cognac bruine bank of stoel of door enkele legergroene items toe te voegen aan de inrichting. Deze aardetinten mengen het interieur tot een mooi geheel.

Het combineren van verschillende stijlen

Nadat je erover uit bent welke stijl het beste bij jou past kan je gaan kiezen wat voor jou de basistint wordt van jouw interieur. Zorg er vervolgens voor dat de meubels die jij aanschaft bij elkaar passen voor een mooi geheel. Koop niet klakkeloos spullen die je leuk vindt, zonder te kijken of ze bij elkaar passen. Dat is de valkuil bij het combineren van verschillende woonstijlen.

Gelukkig overlappen steeds meer stijlen zich met elkaar. Zo komt er in een landelijk interieur veel hout voor, maar ook in een Scandinavisch interieur. Daarnaast wordt er veel gebruik gemaakt van ruw materiaal bij een industriële woonstijl, maar ook weer bij een landelijke woonstijl. Genoeg overlapping dus!

Kom langs bij Jeha de Meubelenconcurrent

Kom gerust eens een keer langs bij Jeha de Meubelenconcurrent.
Wij helpen jou graag met het uitzoeken van verschillende meubels die perfect passen bij jouw interieurstijl.

Hopelijk tot snel!

Jeha de Meubelenconcurrent
De waardering van jeha.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 7.9/10 gebaseerd op 877 reviews.