De goedkoopste woonwinkel van Nederland!

Lees hier meer over onze laagste prijsgarantie

De gezelligste maand van het jaar komt eraan: december. Sinterklaas, kerst en oud & nieuw. December kent de leukste feestdagen! Genoeg redenen dus voor een leuk feestje en daarom is het ook van belang om jouw interieur feestig te bekleden!

De centrale punt in jouw huiskamer

Het is wel eens een keer leuk om wat meer uit te pakken met de feestdagen. Daarom kunnen we wel een keer verder kijken dan de traditionele kerstboom en sierlijke kransen. Je kan jouw interieur namelijk nog veel meer aankleden voor de feestdagen.

Het is namelijk ook erg leuk om eens te kijken naar het centrale punt in je huiskamer, de eettafel. Hoe leuk is het om deze dit jaar eens mooi te bekleden?! Denk aan een mooi tafelkleed, eetkamerstoelen en accessoires die perfect op elkaar afgestemd zijn en aan servies in dezelfde kleurgroep voor een mooi geheel.

Accessoires

Verder zijn leuke accessoires in thema echte eyecatchers. Lichtjes, kaarsjes, beeldjes. Je kan van alles gebruiken om jouw huiskamer een gezellige uitstraling te geven. Blijf daarentegen wel minimaal met de accessoires, je wilt natuurlijk niet een rommelige uitstraling creëren.

Bekijk al onze woonaccessoires

Verlichting

Door deze leuke accessoires komt de feestsfeer gelukkig al snel in huis. Toch kan je nog meer uitpakken. Denk bijvoorbeeld aan mooie sfeerverlichting. Bij Jeha heb je volop keuze uit de mooiste lampen van alle formaten in allerlei soorten designs.

-18%
164,17
-18%
164,17
-18%
147,67
-18%
WEB-only
-18%
WEB-only
-17%
-17%
-18%
122,92
-18%
-18%
246,67
-18%
147,67

Ingelijste herinneringen

Daarnaast is het ook een leuk idee om wat ingelijste herinneringen in jouw huis te plaatsen. Met mooie foto’s van jou, je familie en je geliefden, creëer je een persoonlijke en knusse sfeer. Zo voel je je ook zonder veel mensen om je heen, toch nog erg warm. Thuis een warm gevoel hebben is natuurlijk erg belangrijk met de feestdagen.

Interieurcadeautjes

En wil je je huiskamer versieren met leuke cadeautjes? Bekijk dan ook eens ons assortiment. Het is namelijk superleuk om verschillende interieurcadeautjes te geven aan je geliefden. Zo heb je hopelijk altijd een nuttig cadeau!

Hopelijk tot snel bij Jeha de Meubelenconcurrent!

De waardering van jeha.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 7.9/10 gebaseerd op 837 reviews.