De goedkoopste woonwinkel van Nederland!

Lees hier meer over onze laagste prijsgarantie

De zomer is weer voorbij en we gaan weer meer binnen zitten. Dit geeft een reden om het thuis dan ook weer wat gezelliger te gaan maken. Daarom is de herfst vaak hét moment voor het nieuwe woonseizoen en daarom hebben wij de najaartrends van 2021 op een rij voor jou!

Duurzaamheid

2021 staat eigenlijk in het teken van duurzaamheid en dit zie je ook terug in het interieur. Dit kan je namelijk zien door verschillende natuurlijke materialen die tegenwoordig veel worden gebruikt: licht hout, linnen, aardewerk, kurk en wol. Denk ook aan rotan en bamboe, dit zijn houtsoorten die jouw interieur prachtig opvullen.

Verder komt er steeds meer vraag naar meubels van gerecyclede materialen. Denk onder andere aan meubels van bioplastic en gerecycled hout.

Werelds interieur

Ook willen mensen tegenwoordig steeds vaker een werelds interieur. Dit is misschien wel een gevolg van het vele thuiszitten. Door de corona heeft menig mens namelijk meer tijd door gebracht in zijn eigen huis dan dat hij/zij de wereld kon verkennen.

Om toch nog een beetje een buitenlandsgevoel te krijgen kan het buitenland verwerkt worden in je interieur. Deze herfst is het dus ook een must om spullen vanuit het buitenland te halen, om een werelds interieur te creëren.

“Een beetje van Japan en een beetje van Scandinavië”

Japandi

Een beetje van Japan en een beetje van Scandinavië – of te wel Japandi -. Dit is ook een trend die steeds bekender wordt. Denk bijvoorbeeld aan organische vormen, neutrale kleuren en teddyzachte stoffen. Ook wordt er vaak gebruik gemaakt van minimalistisch interieur, met warm hout en topdesign.

En had je altijd al van die gave tegels in je kamer willen hebben? Dan ben je bij de Japandi-stijl ook aan het juiste adres, want tegels passen hier perfect bij. Glas of gladde oppervlakten worden mooi gecombineerd met wit en lichtere houtsoorten om zo rust te creëren in de woonkamer.

Kleuren en materialen

Tot slot zijn er nog een aantal trends die jij dit najaar ook in de gaten moet houden. Denk aan: bruin gemixt met natuurlijke materialen en gecombineerd met zwart, of aan warmrode tinten gemixt met bloemenprints en donkerpaars. Ook is er steeds meer behoefte aan lichte en knuffelbare stoffen dit najaar.

Toepassen van de najaartrends

Wil je deze trends toepassen, maar weet je niet hoe en wat het beste bij jou past? Kom dan gerust eens langs bij één van onze winkels om inspiratie op te doen, onze specialisten helpen jou graag.

Hopelijk tot snel bij Jeha de Meubelenconcurrent!

De waardering van jeha.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 7.9/10 gebaseerd op 780 reviews.