De goedkoopste woonwinkel van Nederland!

Lees hier meer over onze laagste prijsgarantie

In de zomer blijft het langer licht en de natuur staat volop in de bloei. Dus genoeg redenen om deze zomer jouw huis ook licht van kleur en vol met mooie planten te maken. Ga bijvoorbeeld voor lichte bruin- of grijstinten, deze kleuren geven een gevoel van geborgenheid en rust. Maak het dan wat vrolijker met kleurrijke kleuren of haal de natuur in jouw huis door de kleur groen. Doe gewoon eens gek en vernieuw de kussens die jij al jaren op je bank hebt. Frisse kleuren en nieuwe spullen zullen jou ook weer een fris gevoel geven. Een perfect gevoel om de zomer mee te beginnen!

Natuur in jouw huis

Wil je de natuur wat meer in jouw huis halen, wat perfect bij de zomer past, denk dan simpel. Haal wat mooie planten voor in jouw huis. Hier een rijtje van de populairste kamerplanten van 2021:

1. Strelitzia

Een fantastische plant met een sterk, groot blad. Als je een plant wilt die opvalt dan raden wij jou deze zeker aan!

2. Calathea

De plant sluit zijn bladeren in de nacht om ze vervolgens overdag, wanneer de zon begint te schijnen, weer te openen. Dit is super bijzonder en mooi om in je huis te hebben.

3. Monstera

Deze plant wordt ook wel de gatenplant genoemd. Het is een zeer eenvoudige plant en overal in huis of zelfs op kantoor staat die prachtig!

4. Kentia palm

Een frisgroene plant die ook nog eens een luchtzuiverende werking heeft. De kentia palm is ook een makkelijke plant en echt een mooie toevoeging in jouw huis.

5. Olijfboom

De olijfboom blijft een populaire en prachtige kamerplant die het ook goed doet op het terras of op het balkon. Het boompje kan zelfs tijdens een warme zomer vruchten produceren.

Loop je nu tegen het punt aan dat je niet zo goed bent in het verzorgen van planten, dan hebben wij prachtige nepplanten voor jou! Niemand neemt jou dit kwalijk en het voegt toch nog wat extra’s toe aan jouw huis.

Jungledecoraties

Superleuk al die planten, maar als jij geen plantenmens bent dan hebben wij ook gewoon gave decoraties voor jou in ons assortiment. Haal de jungle maar in huis! Kijk bijvoorbeeld tussen onze decoraties om deze sfeer in jouw huis te brengen. Wij hebben superleuke musthaves: een marmeren kaashouder in de vorm van een tijger of een decoratiestuk van een marmeren vis. Dit zijn dierendecoraties die echt een gave toevoeging in jouw huis zijn!

Mooie kleuren geven jouw huis ook een extra touch. Van groen naar geel, van blauw naar rood, alle kleuren van kussens die jouw huis net dat extra sfeergevoel geven, kunnen wij jou aanbieden! En als het ’s avonds gaat afkoelen, dan is een extra dekentje die perfect bij jouw interieur past ook erg handig. Het geeft je huiskamer ook nog is dat extra knusse gevoel.

Verder kan je je huis ook nog mooi decoreren met wanddecoraties. Als je in de jungle sfeer wilt blijven, dan hebben wij passende decoraties voor jou. Kijk bijvoorbeeld naar onze morita forest, morita jungle en morita vogel decoraties. Ook hebben wij verschillende houten wanddecoraties, dit kan je altijd leuk combineren!

Tot slot

Wij hebben een wisselend assortiment aan meubelen die met zorg wordt samengesteld. Zo ben je bij Jeha de Meubelconcurrent verzekerd van de laatste trends op het gebied van wonen. Dus ook voor in de zomer!

Je kan gerust is langskomen bij één van onze winkels om een beter beeld te krijgen van wat wij allemaal aanbieden.

Hopelijk tot snel bij Jeha de Meubelenconcurrent!

De waardering van jeha.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 7.9/10 gebaseerd op 838 reviews.