De goedkoopste woonwinkel van Nederland!

Lees hier meer over onze laagste prijsgarantie

Een dressoir is geschikt voor bijna elke kamer in huis en daarnaast is het ideaal voor meer opbergruimte. Met de juiste stijl en decoratie creëer je een echte eyecatcher. Een dressoir is dus het perfecte meubel voor in huis!

Eenheid in je meubelen

Het is belangrijk dat het dressoir een ware aanvulling is voor jouw interieur. Daarom is het belangrijk dat jij zeker weet dat jouw dressoir zorgt voor één geheel. Zorg er dus voor dat het dressoir dezelfde uitvoering heeft als de andere kasten in jouw interieur.

Landelijk dressoir, industrieel dressoir of modern dressoir

Gelukkig is er veel variatie in dressoirs, hierdoor zit er vast wel eentje bij die perfect bij jouw andere meubelen past. Zo zijn er dressoirs in de stijl industrieel, landelijk of modern.

Mix en match de juiste accessoires bij de stijl van je dressoir

Nadat je een dressoir hebt uitgekozen, wordt het tijd om deze te gaan aankleden. Een zwart dressoir met zwarte accessoires maakt een mooi geheel en vaak zie je dat hier nog een mooie kleur aan toegevoegd kan worden. En heb je een houten dressoir en hou je van natuurtinten? Dan passen aardetinten en wat groen zoals planten hier perfect bij!

Het is daarnaast ook belangrijk om kritisch te kijken naar de omgeving van je dressoir. Wat voor een sfeer wil jij uitstralen en hoe zorg je ervoor dat je interieur een mooi geheel blijft? Dit zijn allemaal dingen waar jij rekening mee moet houden bij het inrichten van je dressoir.

Verdeel de decoratie

Daarnaast moet je er ook voor zorgen dat de decoratie niet alleen aan één kant staat. Het staat mooier wanneer je dit verdeelt. Links een mooie lamp, met een fotolijstje bijvoorbeeld en rechts een vaas met bloemen. Zo zorg je voor evenwicht.

Tip: Je creëert een interessant geheel wanneer je gebruik maakt van decoraties met hoogteverschillen. Wees creatief!

Dressoir met open vakken

Heb je een dressoir met open vakken? Dan heb je deze vast uitgekozen omdat jij dit mooi vindt staan. Daarom is het ook belangrijk dat je deze open vlakken leuk inricht. Je bent misschien al snel geneigd om hier zomaar wat neer te leggen; een tijdschrift of een boek misschien, maar zorg ervoor dat je ook voor deze plekken een leuk item vindt. Dus leg al dat rommel maar snel achter gesloten deuren en zoek de juiste accessoires, want ook deze komen in het zicht!

Leuke accessoires die niet kunnen ontbreken

Er zijn een paar accessoires waar veel mensen veel gebruik van maken bij het aankleden van hun dressoir. Hier hebben wij gelukkig een handig lijstje van gemaakt. Denk hierbij aan:

 1. Vazen
 2. Boeken/tijdschriften
 3. Kaarsen
 4. Fotolijstjes/schilderijen
 5. Klokken
 6. Planten
 7. Lampen
 8. Manden/opbergbakjes
 9. Persoonlijke items
 10. Een schaal/dienblad
 11. Beeldhouwwerkjes

Ruime keuze bij Jeha de Meubelconcurrent

Van verschillende accessoires tot dressoirs. Wij bij Jeha de Meubelconcurrent hebben een groot aanbod om jouw dressoir tot een echte eyecatcher te maken. Blink uit met jouw dressoir en wees creatief. Dit zal namelijk een goede toevoeging zijn voor jouw interieur!

De waardering van jeha.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 7.9/10 gebaseerd op 850 reviews.