De goedkoopste woonwinkel van Nederland!

Lees hier meer over onze laagste prijsgarantie

Een fauteuil is een aanvulling voor je zithoek, maar ook een goed en compact alternatief voor een zitbank. Fauteuils zijn verkrijgbaar in veel verschillende varianten. Zo heb je fauteuils met arm, fauteuils zonder arm, elektrische fauteuils en fauteuils met een sta-op functie. Het kopen van een fauteuil is niet zo gemakkelijk omdat er heel veel opties zijn. Wij maken het kopen van een fauteuil makkelijker en leggen je een aantal tips voor en vertellen je waar je op moet letten bij het kopen van een nieuwe fauteuil.

TIP 1.

De functie van de fauteuil

Als je een fauteuil wilt aanschaffen is het erg belangrijk om eerst te bedenken waar je deze fauteuil voor wilt gebruiken. Bent je vooral opzoek naar een mooi design om je zithoek een mooie look te geven? Of koop je een fauteuil om heerlijk de hele avond in te zitten?

TIP 2.

Comfort

Comfort is heel erg belangrijk voor een fauteuil. Zorg ervoor dat je voeten op de grond kunnen staan en het zitvlak niet te lang is, dit kan zorgen voor een vervelend gevoel in je knieholtes. Het is ook erg belangrijk dat de rugleuning goed bij je past. Vraag jezelf af of je het fijner vindt om met je rug rechtop te zitten of juist iets verder achterover.

Fauteuils met arm:

Bank Alby - Grijs - Boucle bij Jeha de Meubelconcurrent
Bank Alby - Grijs - Boucle bij Jeha de Meubelconcurrent
WEB-only
Fauteuil Tod - Boucle - Wit bij Jeha de Meubelconcurrent
Fauteuil Tod - Boucle - Wit bij Jeha de Meubelconcurrent
 • Fauteuil Tod - Boucle - Ivory / Creme bij Jeha de Meubelconcurrent
 • Fauteuil Tod - Boucle - Bruin bij Jeha de Meubelconcurrent
 • Fauteuil Tod - Boucle - Grijs bij Jeha de Meubelconcurrent
WEB-only
Fauteuil Tod - Boucle - Grijs bij Jeha de Meubelconcurrent
Fauteuil Tod - Boucle - Grijs bij Jeha de Meubelconcurrent
 • Fauteuil Tod - Boucle - Ivory / Creme bij Jeha de Meubelconcurrent
 • Fauteuil Tod - Boucle - Wit bij Jeha de Meubelconcurrent
 • Fauteuil Tod - Boucle - Bruin bij Jeha de Meubelconcurrent
WEB-only

TIP 3.

Een sta op of elektrisch fauteuil

Heb je moeite met het opstaan uit je stoel, dan is een sta-op fauteuil ideaal voor jou. Deze stoel heeft een functie die je helpt met het opstaan uit de stoel. Een elektrische stoel is elektrisch verstelbaar. Een elektrisch fauteuil is erg handig, omdat het altijd in de goede houding gezet kan worden, je hoeft je hier niet voor in te spannen. Een nadeel is wel dat de stoel in de buurt van een stopcontact moet staan.

TIP 4.

Met of zonder arm

Heb je niet zo veel ruimte op de plek waar je jouw fauteuil wilt hebben? Ga dan voor een fauteuil zonder armleuningen. Maar wil je een fauteuil die extra comfortabel is, ga dan voor een fauteuil met arm. Een arm aan jouw fauteuil zorgt voor een extra goede houding. Een fauteuil met armleuning zorgt ervoor dat de ruimte voller oogt. Heb je een kleine kamer kan je beter voor een fauteuil gaan zonder arm, deze zorgen voor een ruimtelijk effect.

Fauteuils zonder arm:

Fauteuil Zack - Boucle - Naturel bij Jeha de Meubelconcurrent
Fauteuil Zack - Boucle - Naturel bij Jeha de Meubelconcurrent
WEB-only
Fauteuil Bardolino - Petrol bij Jeha de Meubelconcurrent
Fauteuil Bardolino - Petrol bij Jeha de Meubelconcurrent
 • Fauteuil Bardolino - Petrol bij Jeha de Meubelconcurrent
 • Fauteuil Bardolino - Petrol bij Jeha de Meubelconcurrent
 • Fauteuil Bardolino - Petrol bij Jeha de Meubelconcurrent
 • Fauteuil Bardolino - Petrol bij Jeha de Meubelconcurrent
Levertijd is 1 tot 3 weken.
199,-

TIP 5.

Draaifauteuil

Een draaipoot onder jouw fauteuil is ideaal als de fauteuil in het midden van een ruimte staat, tussen twee leefgebieden in. Een draaifauteuil staat op een poot, dit staat erg modern in uw huis en geeft een ruimtelijke uitstraling.

TIP 6.

Styling

Het kan erg lastig zijn om een fauteuil te vinden die bij uw interieur past. Een paar goede tips om het jou wat makkelijker te maken zijn:

 • Ga opzoek naar een fauteuil in een kleur die ook terugkomt in een ander detail in je kamer, dit staat heel erg modern en strak. Zoek bijvoorbeeld naar een fauteuil die met hetzelfde materiaal is bekleed als jouw bank. Of je kunt ook opzoek gaan naar een kleur die totaal niet voorkomt in jouw huis en het een echte eyecatcher maken.
 • Zoek een fauteuil die bij de woonstijl past die je in huis hebt. Heb je een industrieel interieur? Zoek er dan ook een fauteuil bij met een industrieel karakter. Wil je meer informatie over de verschillende woonstijlen? Bezoek dan onze pagina woonstijlen. Hier worden alle woonstijlen nogmaals goed uitgelicht.
 • Houd rekening met de ruimte waar de fauteuil komt te staan. Heb je een kleine kamer, dan is het verstandig om voor een fauteuil te zorgen met hoge poten. Dit zorgt voor een ruimtelijk effect.

TIP 7.

Bekleding en materiaal

Als je een fauteuil wilt kopen is het belangrijk dat je weet welke bekleding en welk materiaal goed bij jou past. Het soort materiaal dat bij jou past hangt af van jouw leefomstandigheden. Er zijn talloze mogelijkheden mogelijk op het gebied van bekleding. Ben je op zoek naar fauteuil die goed schoon te maken is, dan kan je beter gaan voor een bekleding van leer of microvezel. Deze soorten bekleiding zijn ideaal met kinderen en huisdieren. Maar als je veel warmte en sfeer in huis wil creëren, kan je kiezen voor een stof als velvet. Voor informatie over alle soorten bekleding die mogelijk zijn, kan je het beste onze pagina over de verschillende soorten bekleding bezoeken!

Groot assortiment fauteuils bij Jeha de Meubelconcurrent

Wij hebben het grootste assortiment met fauteuils van heel Nederland en hebben daarom voor iedereen een fauteuil in onze collectie.

Vind je het zelf moeilijk om een keuze te maken welke fauteuil bij jou past, neem dan contact op met onze klantenservice of bezoek een van onze winkels. Dan helpen we je graag bij de keuze van de perfecte fauteuil.

Waarom je fauteuil bij Jeha de Meubelconcurrent kopen?

 1. Altijd de laagste prijs
 2. Snelle levertijden
 3. Achteraf betalen mogelijk
 4. Gratis bezorging
 5. Is de fauteuil niet naar verwachting, retourneren mogelijk

Bekijk nu snel als onze fauteuils in onze webshop!

Bekijk onze fauteuils
De waardering van jeha.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 7.9/10 gebaseerd op 780 reviews.