De goedkoopste woonwinkel van Nederland!

Lees hier meer over onze laagste prijsgarantie

Het najaar is in aantocht. Hoe fijn is het om dit te starten met een fris en nieuw interieur? En dit kan niet beter dan met de nieuwste najaar trends. Daarom hebben wij bij de Jeha de nieuwste trends voor jou op een rijtje gezet!

Warmte en comfort, dat zijn we nodig deze winter. En laat dat nu net helemaal aansluiten bij de stoffentrends voor dit najaar. Zo zien we verschillende knuffelbare stoffen in veel verschillende variaties terug in de nieuwste najaar trends.  

Bouclé stoffen

Hoe fijn is het als de zitplek van jouw meubel bedekt is met een zachte stof. Dat is onder andere zo bij de Bouclé stoffen. Bouclé is een (meestal) geweven stof, met een oppervlakte van lusjes. De stof is erg populair, met name door de combinatie van een luxe en elegante uitstraling.

Voordelen van Bouclé

  • Een zachte en warme stof
  • Er is weinig kans op haaltjes, lussen of pilling
  • Het is water- en vuilafstotend
  • Het geeft je interieur een luxe en elegante uitstraling

Door de zachte en geweven uitstraling van de stof wordt het ook wel eens Teddy stof genoemd. Daarentegen zijn er wel duidelijk verschillen te vinden tussen de twee stoffen. Een Teddy stof voelt namelijk aan als een schapenvacht. Bouclé stof lijkt van een afstand wel erg wollig, maar dit is niet het geval.

Populaire producten van Bouclé

Teddy stoffen

Teddy stoffen worden naast de Bouclé stoffen dus ook steeds populairder. Teddy stof is erg zacht en doordat het lijkt op een schapenvacht geeft het een warme uitstraling aan het interieur.

Teddy stof wordt gemaakt van verschillende stoffen. Bijvoorbeeld van katoen gecombineerd met polyester en acryl. Maar het is ook mogelijk om het materiaal daadwerkelijk van schapenvacht te laten maken. Al met al is het een heerlijke zachte stof, die in verschillende kleuren verkrijgbaar is.

Voordelen van Teddy stoffen

  • Het is een zachte stof
  • Optimale comfort
  • Slijtvaste stof
  • De stof is vocht absorberend
  • Het geeft je interieur een warme uitstraling

Organische vormen

Naast deze heerlijke zachte stoffen zijn organische vormen helemaal hot en niet meer weg te denken uit het hedendaagse interieur! De organische vorm is perfect voor lange en smalle woonkamers. Het doorbreekt de ruimte en het creëert een speels en uitnodigend interieur.

Deze trend was vorig jaar al aan het opkomen. Dit zag je onder andere bij bijzettafels en spiegels, maar dit jaar breidt het zich ook uit naar de grotere meubelen. Denk hierbij aan banken, tafels, kasten en bedden, in vele mooie ronde en golvende vormen.

Deze mooie vormen kunnen ook terugkomen in de wat kleinere accessoires. Denk aan een organisch gevormde spiegel, vaas of fotolijst. Bij bijna alle meubelen kan je dit speelse effect inzetten. Bekijk dus waar jij dat speelse effect mist in je interieur, misschien past hier wel een organische vorm?

Voordelen organische vormen

  • Het siert je interieur
  • Genoeg keuze en variatie
  • Het doorbreekt de ruimte

Mangohout

Deze steeds meer populaire houtsoort is bijzonder sterk en duurzaam en wordt daardoor veel voor meubels gebruikt. De robuuste en sierlijke uitstraling van het hout maakt ieder meubelstuk uniek. Door de warme basiskleur en de oneffenheden komt mangohout in iedere woonkamer volledig tot zijn recht.

Je kunt bijna geen meubelstuk bedenken dat niet beschikbaar is van deze houtsoort. Voorbeelden van erg populaire mangohouten meubels zijn tafels, zoals eettafels, salontafels, bijzettafels, maar ook kasten, zoals tv-kasten, dressoirs en buffetkasten.

Voordelen van Mangohout

  • Het hout is duurzaam
  • Elk meubelstuk is uniek
  • Weinig onderhoud nodig
  • Kwalitatief sterk hout
  • Het geeft een moderne en strakke uitstraling

Rustige kleurtinten en aardetinten

Naast de vorm en stof van meubelen, is kleur een belangrijke sfeermaker in het interieur. Dit najaar zijn de rustige kleurtinten en aardetinten opkomende trends. Wanneer je aan de herfst denkt, dan denk je ook al snel aan rode en bruine kleuren. Het najaar kenmerkt zich dan ook door dit aardse kleurenpalet.

Aardetinten bestaan uit warme, zachte kleuren van natuurlijke elementen als aarde, zand, steen, klei en bladeren. Bruin, beige, taupe, groen, oranje, geel, rood en grijs zijn de kleuren die passen in dit ‘aarde’ palet. Door deze warme kleuren heeft een interieur in aardekleuren een warme en natuurlijke uitstraling.

Doordat aardetinten gebaseerd zijn op de natuur, combineren deze kleuren heel goed met natuurlijke materialen. Gebruik hout, touw, leer, wol en linnen bij de inrichting van de kamer om de warme en natuurlijke sfeer te versterken.

Populaire producten van Mangohout

Najaar trends bij Jeha de Meubelconcurrent  

Ook de Jeha gaat mee met de tijd en dus met de nieuwste trends. In ons assortiment zijn dan ook al verschillende meubelen te vinden die voldoen aan de nieuwe opkomende stijlen!

Neem snel een kijkje op onze site of kom fysiek langs in onze winkel.

De waardering van jeha.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 7.9/10 gebaseerd op 838 reviews.