De goedkoopste woonwinkel van Nederland!

Lees hier meer over onze laagste prijsgarantie

Je hebt er vast al eens over gehoord: mangohout is dé nieuwe trend in interieurstyling. Deze robuuste, tropische hardhoutsoort is met zijn warme kleur en bijzondere tekeningen enorm geschikt om fantastische meubelen van te maken. Wat dacht je van een eettafel van mangohout! Denk je erover om een mangohouten tafel aan te schaffen? Dan heb je nogal wat om uit te kiezen. Wij helpen je je opties te overwegen, en laten je zien welke mangohouten tafel het beste bij jouw gebruik past!

Bekijk onze eettafels van mangohout Lees meer over mangohout

Waarom een tafel van mangohout?

We hebben al genoemd dat mangohout een trendy houtsoort is, maar waaróm kiezen zoveel mensen voor een mangohouten tafel? Nou, allereerst is mangohout een duurzame tropische hardhoutsoort: een eettafel van mangohout kan dus zeker tegen een stootje. Wel zo prettig in het dagelijks gebruik! Daarnaast is de warme kleur van mangohout prettig te combineren met zwart staal: dit geeft een mooi contrast. Deze combinatie zien we veel terug in de industriële woonstijl, die momenteel erg populair is. Tot slot is elke mangohouten tafel uniek: de mangoboom maakt prachtige patronen in het hout, die bij elke plank weer anders zijn.

Mangohouten tafel bestellen bij Jeha

Alle stappen doorlopen? Dan heb je een aardig idee van het type mangohouten tafel dat bij jou en je interieur past. Klaar om te bestellen? Bekijk dan eens ons ruime aanbod mangohouten tafels in z’n geheel. En heb je toch nog wat advies nodig? Neem dan gerust contact op met één van onze woonspecialisten: zij helpen je graag.

Bekijk alle mangohouten tafels
De waardering van jeha.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 7.9/10 gebaseerd op 838 reviews.