Zo ruim je zo efficiënt mogelijk speelgoed op

speelgoed efficiënt opruimen

Je wilt natuurlijk een rustige omgeving en niet struikelen over dat ene blokje lego wat je kind nog heeft laten slingeren. Daarom hebben wij een paar handige tips voor het zo efficiënt mogelijk opbergen van het speelgoed van jouw kind.

Aparte speelhoek

Als eerste kan je denken aan een aparte speelhoek voor jouw kind. Wanneer je een hoek van je kamer wijdt aan het speelgoed van je kind, is het ook makkelijker om het speelgoed op één plek te houden. Zo hou je dus meer overzicht. Wij raden jou wel aan om een hoek te kiezen die niet heel erg in het zicht is. Zo is de speelhoek niet overheersend.

Spullen ordenen

Ook wanneer je een speelhoek hebt, moet je het speelgoed nog wel ergens kunnen opbergen. Denk aan manden, opbergboxen, wandorganizers of gewoon aan een grote kast. Kies spullen die perfect bij je interieur passen, je hoeft het niet per se allemaal kinderlijk te maken. Het mag ook best hip zijn!

TipDenk aan plastic opbergboxen. Zo weet je precies waar elk speelgoed ligt.

TipGa de hoogte in. Door te stapelen met opbergbakken of door gebruik te maken van wandplanken maak je efficiënt gebruik van de ruimte in je huis.

TipMaak gebruik van opbergkisten met een thema waardoor het kind zijn fantasie op hol kan laten. Een schatkist waar alle waardevolle spullen van jouw kind in kunnen? Hoe leuk! Dit maakt het opruimen ook veel leuker.

129,-
Binnen 8 werkdagen thuisbezorgd.

Multifunctionele meubelen

Wat ook erg handig is, zijn multifunctionele meubelen. Denk aan een bank met opbergruimte of aan een lage tafel met kastjes erin. Dit kan het kind gebruiken als knutseltafel, maar ook als opbergruimte.

Speelgoed achter deuren

Wil je het gewoon makkelijk houden? Dan is een grote kast natuurlijk het handigst. Zo is het speelgoed niet in zicht. Bekijk ons assortiment voor een mooie kast of kom gerust eens langs bij één van onze winkels.

Hopelijk tot snel,
Jeha de Meubelenconcurrent

De waardering van jeha.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 7.8/10 gebaseerd op 716 reviews.