De goedkoopste woonwinkel van Nederland!

Lees hier meer over onze laagste prijsgarantie

Je kan makkelijk met zwarte tafels een nieuwe sfeer creëren in je huis. Dit hoeft er niet gelijk donker en heftig uit te zien. Zwart is een kleur die je makkelijk kan combineren voor je eigen unieke stijl.

Bekijk onze zwarte tafels

Eigenschappen van de kleur zwart

Zwart is een mysterieuze kleur. Naast dat het somber en donker kan uitstralen, staat het ook voor kracht, elegantie en formaliteit. Met de kleur zwart kan je dus alle kanten op in je interieur. Het is een uitgesproken kleur, die in de ene ruimte beter tot zijn recht komt dan in de andere ruimte. Het is dan ook een erg beslissende kleur en je moet het durven. Zwart is de perfecte kleur voor het wat stoerder maken van jouw interieur, het geeft je woning karakter.

Zwart combineren met kleuren

Kleuren hebben invloed op jouw humeur. Daarom is het verstandig om de impact van de kleur zwart wat te verzachten. Je wilt je natuurlijk niet somber voelen door te veel donkere kleuren in je interieur. Gelukkig is zwart makkelijk te combineren met verschillende kleuren. Wij raden jou dan ook aan om zwart te combineren met felle of lichte kleuren. Hierdoor wordt je interieur wat lichter en wellicht laat het je vrolijker voelen. Wil je daarentegen een wat meer formele, elegante sfeer creëren? Dan raden wij jou aan om zwart te combineren met goud of donkere kleuren.

Speel met decoratie

Tot slot raden wij jou aan om niet te eenvoudig te denken en om wat te spelen met verschillende tinten, vormen en materialen. Je interieur hoeft natuurlijk niet helemaal zwart en strak te zijn. Denk aan het combineren van je zwarte tafel met een zwart-wit gestreept vloerkleed, hang een leuk gekleurd schilderij op of schaf verschillende tafels aan in verschillende vormen. Dit zorgt voor wat dynamiek in je kamer. Daarnaast kan je zwarte tafels ook opvrolijken met de simpelste decoraties: een plant, een kaarsenhouder, een sieradenbakje of een mooie vaas.

Zwarte tafels bij Jeha

Heb je zin in wat nieuws en word je helemaal enthousiast van de kleur zwart? Dan wordt het tijd om dit in je interieur te verwerken! De eerste stap die je kan zetten is het uitzoeken van zwarte tafels die perfect bij jou passen.

Kom gerust langs bij Jeha, onder het genot van een kopje koffie of thee. Wij helpen jou graag!

Jeha de Meubelenconcurrent

Lees meer over jeha
De waardering van jeha.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 7.9/10 gebaseerd op 877 reviews.