De goedkoopste woonwinkel van Nederland!

Lees hier meer over onze laagste prijsgarantie

Toont alle 10 resultaten

Toont alle 10 resultaten


Dressoir mangohout

Wil jij een natuurlijke uitstraling in je woonkamer? Het dressoir van mangohout geeft een warme en natuurlijke uitstraling aan iedere huiskamer. Door het natuurlijke kleurverschil in het mangohout past het bij iedere interieurstijl. Het dressoir van mangohout is een echte eye-catcher en zorgt ervoor dat jouw huiskamer een warme uitstraling krijgt.

Het dressoir mangohout is erg populair

Mangohout is een populaire houtsoort. Mangohout is een hardhoutsoort waardoor het slijtvast en ijzersterk is, daarom leent dit materiaal zich ervoor om er prachtige meubels van te maken, zoals een dressoir van mangohout. Een dressoir van mangohout is duurzaam, omdat mangohout een bijproduct is van mango productie. Als een mangoboom niet langer mango's kan produceren wordt de boom gekapt en daar worden meubels van gemaakt. Een dressoir van mangohout is dus erg duurzaam. Het zorgt ervoor dat dit hout geen afval wordt en onze planeet vervuild. Ook is mangohout uniek. Net zoals zebra's nooit dezelfde strepen hebben, ziet ook elk mangohouten dressoir er nooit hetzelfde uit. Hierdoor weet je zeker dat je een uniek dressoir hebt. Het dressoir van mangohout is gemaakt door de beste designer, namelijk de natuur.

Zo combineer ik mij dressoir

Veel mensen vinden het moeilijk om hun dressoir van mangohout te combineren. Daarom geven wij je graag een aantal ideeën om het meubel zo goed mogelijk te combineren met jouw interieurstijl. Door de verschillende kleuren hout in het dressoir is het mangohouten dressoir perfect te combineren met andere soorten hout. Ook is het erg mooi om het dressoir van mangohout te combineren met staal. Afhankelijk van de vloer die je hebt kan je ervoor kiezen om een zacht kleed onder het dressoir te leggen, zodat de warme uitstraling van het mangohout versterkt wordt. Op het dressoir kan je accessoires neerzetten, zoals kaarsen, bloemen of planten. Door de vele lades in het dressoir kan je ervoor zorgen dat je huiskamer opgeruimd blijft, dit is ideaal om extra spullen in op te slaan. Iedereen kan wel extra lades gebruiken en het dressoir van mangohout zorgt ervoor dat je de perfecte opslag plek hebt.

Tips om mangohout te onderhouden

Het dressoir van mangohout schoonmaken is eenvoudig. Het is een onderhoudsvriendelijk meubel en het vraagt dus niet veel tijd om het dressoir schoon te maken. Toch zijn er enkele tips die we je mee willen geven om zo lang mogelijk te kunnen genieten van het dressoir. Het dressoir maak je het beste schoon met een licht vochtige doek. We raden af om agressieve schoonmaakmiddelen te gebruiken. Je kunt de kleur van het dressoir van mangohout goed behouden door het mangohout bijvoorbeeld te behandelen met bijenwas. We raden het je aan om dit niet te vaak te doen, 1 á 2 keer per jaar een behandeling is voldoende om langer te genieten van je dressoir.

Kom langs in onze winkel!

Als je bij ons een bestelling plaatst van €50 of hoger, dan geniet je van gratis verzendkosten. Ook kun je bij ons altijd achteraf betalen. Ervaar bij ons de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Door de veelzijdige kleuren en de natuurlijke uitstraling is het dressoir van mangohout een aanwinst voor iedere huiskamer. Een duurzame en zeer mooie keuze voor als je opzoek bent naar een dressoir, een extra opslag plek of gewoonweg een nieuwe uitstraling van je huiskamer wil. Wil je eerst met je eigen ogen dit prachtige dressoir van mangohout bewonderen? Kom dan langs in één van onze winkels. Wij helpen je graag bij het maken van een keuzen!

De waardering van jeha.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 7.9/10 gebaseerd op 850 reviews.