De goedkoopste woonwinkel van Nederland!

Lees hier meer over onze laagste prijsgarantie

Toont alle 2 resultaten

-10%
-10%

Fauteuil wit

Ben jij de eigenaar van een strak, modern interieur? Dan begrijpen we het goed als je enige moeite ervaart met het toevoegen van comfort in je woonkamer. Gelukkig is de oplossing bij Jeha eenvoudig te vinden: de fauteuil wit. Doordat de fauteuil in het wit beschikbaar is, gaat dit niet ten koste van de bestaande kleurencombinatie in je woonkamer. Je kunt dus eenvoudig een comfortabel item toevoegen aan je woonkamer, waar jij ’s avonds lekker een boek in kunt lezen, of waar je in gaat zitten wanneer je gasten over de vloer hebt. De fauteuil wit is in verschillende soorten beschikbaar. Neem een kijkje in ons assortiment en plaats je bestelling meteen!

Spelen met witkleuren

Wanneer je wit hoort denk je waarschijnlijk gelijk aan de felwitte kleur van papier. We begrijpen goed als dit een heftig idee is voor je woonkamer, al kan ook dit heel mooi zijn. Gelukkig betekent een fauteuil in wit niet dat je enkel deze kleur hanteert: je kunt namelijk spelen met verschillende kleuren wit. Zo is de fauteuil in crème wit beschikbaar, maar is de fauteuil in gebroken wit ook een hele goede keuze. Door deze fauteuils met elkaar af te wisselen, creëer je een comfortabele zithoek dat altezamen een mooi geheel uitstraalt. Ook is het mogelijk om juist de combinatie met andere kleuren te maken, zoals taupe, beige of bruin.

Welke stof voor je wit fauteuil?

Een fauteuil in het wit van stof is een uitstekende keuze voor elke woonkamer. Je zorgt er hiermee voor dat je woonkamer met één keer kijken gelijk iets gezelligs uitstraalt. De stof van je wit fauteuil zorgt voor een warm gevoel, wat zowel letterlijk als figuurlijk te merken is. Maar, stof is niet de enige keuze als we het hebben over materialen voor je fauteuil wit. Zo zijn ook de polyester varianten in ons assortiment erg populair: deze passen net iets beter bij de moderne look, omdat het vaak een iets strakkere look met zich mee brengt.

Overigens zijn wij bij Jeha juist erg groot fan van het mengen van verschillende materialen. Wanneer jij twijfelt over welk materiaal je voor je fauteuil wit wil gebruiken, is het goed om te overwegen om er meerdere aan te schaffen. Eerder benoemden we dit al met verschillende kleuren, maar het gebruik van meerdere materialen in dezelfde tint wit geeft misschien een nog wel mooier effect! Wil je er zeker van zijn dat jij deze combinatie juist uitvoert, dan is het natuurlijk mogelijk om met ons in contact te komen en hier vrijblijvend advies over te ontvangen. We helpen je graag!

Fauteuil wit kopen bij Jeha!

Is jouw oog op één van onze stijlvolle fauteuils gevallen, dan is je fauteuil wit kopen bij Jeha een logisch gevolg! We zorgen er niet alleen voor dat je een extra beetje comfort en stijl aan je woonkamer toevoegt, we zorgen er ook nog eens voor dat jij altijd geniet van de hoogste kwaliteit. Zo gaat je fauteuil wit ook mee naar je volgende interieurlook – oftewel, je zult hier nog jaren van genieten!

De waardering van jeha.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 7.9/10 gebaseerd op 818 reviews.