De goedkoopste woonwinkel van Nederland!

Lees hier meer over onze laagste prijsgarantie

Toont alle 9 resultaten

Toont alle 9 resultaten


Fauteuil zwart

Veel mensen houden van een luxueus gevoel in de woonkamer, maar vinden het lastig om dit te creëren en ook nog een gezellige sfeer te behouden. De fauteuil zwart is hier een ideale oplossing voor! Door een fauteuil zwart aan je woonkamer toe te voegen zorg je voor een comfortabele zitplek, die ook enorm sfeervol is wanneer deze niet gebruikt wordt. Daarnaast is de fauteuil zwart ook een perfecte manier om zwart in je woonkamer te verwerken, wat direct een modern en luxueus gevoel geeft. Enthousiast geworden, dan bestel je deze fauteuil direct bij Jeha! Neem een kijkje in ons assortiment en vind jouw gewenste variant.

Wat doet zwart met een ruimte?

Een tijd lang meden mensen het gebruik van zwart in de woonkamer, omdat ze dit een te serieuze kleur vonden. Maar, dit is niet langer het geval. Een zwart fauteuil is een perfecte manier om dit te doen, al helemaal wanneer je ervoor kiest om dit meubel in een zwarte omgeving te plaatsen. Zwart hoeft namelijk niet alleen in je fauteuil zwart terug te keren, maar kan ook mooi zijn als de kleur van je tafel, je bank of in wat fijnere details zoals onderzetters of kussens. Door het zwart af te wisselen met lichte kleuren als wit of een grijstint, zorg je voor een mooi allround gevoel waarin jouw fauteuil zwart perfect past.

Welke fauteuil zwart voor mij?

Wanneer je de term “fauteuil zwart” hoort, heb je misschien gelijk een idee van hoe dit meubel eruitziet. Toch willen we je er graag op wijzen dat dit idee niet per sé hoeft te kloppen, aangezien deze fauteuil in verschillende varianten beschikbaar is. Het eerste verschil zit hem in de stijl van de fauteuil: zo is deze erg formeel inzetbaar, wat mooi is in een strak, modern interieur. Maar, het tegenovergestelde is ook mogelijk met een relax fauteuil in het zwart. Dit zorgt juist voor een gezellig gevoel, wat in een woonkamer erg welkom is.

Een ander verschil dat te vinden is in ons assortiment, is op het gebied van de vorm van de fauteuil. Zo kun je kiezen voor een robuuste fauteuil met strakke vormen, maar is de ronde fauteuil in het zwart ook mogelijk. Wederom wordt de keuze gemaakt door je interieurstijl: een modern interieur geniet het meest van een fauteuil zwart met strakke vormen, waar een warm en gezellige woonkamer juist een ronde variant zou prefereren.

Jeha: jouw meubelspecialist

Ontvang jij graag hulp met het kiezen van jouw fauteuil zwart, of wil je zeker weten dat dit meubel perfect past bij jouw wens? Dan is Jeha jouw meubelspecialist! Niet alleen zorgen wij voor de perfecte meubels die passen bij jouw interieur, ook voorzien we je graag van vrijblijvend advies. Dit kun je op telefonische wijze ontvangen of via de e-mail, maar het is ook mogelijk om langs te komen in één van onze filialen in Slagharen of Zwolle. Zien we je daar om samen de perfecte fauteuil zwart te vinden?

De waardering van jeha.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 7.9/10 gebaseerd op 847 reviews.