Mangohout dressoirs

Binnen ons assortiment vind je een breed scala aan stijlvolle dressoirs, die opgebouwd zijn vanuit mangohout. Door het gebruik van dit duurzame hout, ontstaan prachtige meubelstukken die ieder uniek zijn door de verschillende structuren van bomen met mangohout. Mangohout dressoirs brengen een warme sfeer met zich mee en passen perfect in veel verschillende interieurs.

-31%
(10) Oorspronkelijke prijs was: 749,-.Huidige prijs is: 519,-.
-21%
(5) Oorspronkelijke prijs was: 595,-.Huidige prijs is: 469,-.

Andere producten van mangohout

Je kunt bij ons niet alleen terecht voor mangohout dressoirs, maar ook voor verschillende andere meubelstukken van mangohout. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een kast of TV-meubel van mangohout of een ander product van mangohout? Bekijk dan eens de volgende categorieën:

Breed assortiment

Door het brede en diverse assortiment van Jeha de Meubelconcurrent, vind je altijd het perfecte mangohout dressoir voor in jouw interieur. Zo kun je kiezen voor bijvoorbeeld mangohout dressoirs met een iets donkerdere tint of juist voor een variant met een lichtere tint. Ook vind je binnen ons assortiment mangohout dressoirs die een ´open´ karakter hebben en mangohout dressoirs die dichter zijn.

Warme uitstraling

Iedere meubel van mangohout is vrij verschillend door de verschillende structuren van het hout, waardoor je altijd een uniek product koopt. Daarnaast brengt dressoir van mangohout een warme uitstraling met zich mee. Een mangohout dressoir kan in veel verschillende inrichtingen fantastisch staan en geeft jouw woon- of slaapkamer nog meer sfeer mee.

Advies op maat

Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van mangohout dressoirs, weten we vaak precies welke soort dressoir het beste thuis past in jouw inrichting. Twijfel je dus nog over het juiste product voor in jouw huis? Neem dan gerust contact met ons op! Samen met jou gaan we graag op zoek naar het meest geschikte mangohout dressoir, zodat je hier tot in lengte van jaren plezier van hebt.