-24%
-45%
 269,-  149,-
 349,-
-10%
 199,-  179,-
 110,-
 139,-

Mangohout salontafels

Rich Home Salontafel Carrick

 149,-

Mangohout salontafels

Rich Home Salontafel Caveside

 275,-

Mangohout salontafels

Rich Home Salontafel Snug

 249,-
 159,-

Mangohout salontafels

Eleonora Salontafel Mango

 495,-

Mangohout salontafels

Eleonora Salontafel Ventura

 249,-

Mangohout salontafels

By-Boo Salontafel Octagon

 269,-
 199,-

Mangohout salontafels

Rich Home Salontafel Hastings

 299,-

Mangohout salontafels

Rich Home Salontafel Havelock

 349,-

Mangohout salontafels

Rich Home Salontafel Hawera

 149,-

Mangohout bijzettafels

Rich Home Salontafel Set Hawea

 275,-
 275,-
 295,-

Mangohout salontafels

Eleonora Salontafel Soho

 479,-

Mangohout salontafels

Bij Jeha de Meubelconcurrent verkopen we verschillende mangohout salontafels. Met een salontafel van mangohout geef jij jouw woonkamer een prachtige en warme uitstraling. Door het uitgebreide aanbod, vind je altijd een mangohout salontafel die perfect aansluit op jouw wensen en behoeftes. Bovendien staat mangohout bekend als een duurzaam materiaal, waardoor je ook nog eens aan het milieu denkt met aankoop van één van onze salontafels.

Eigenschappen mangohout salontafels

Mangohout staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. Dit komt doordat deze houtsoort pas wordt verwerkt wanneer de boom geen vruchten meer draagt. Het verwerken van dit mangohout heeft uiteindelijk geresulteerd in een aantal prachtige salontafels, die je op deze pagina kunt terugvinden. Wanneer je besluit om een mangohout salontafel uit onze webshop te bestellen, ben je dus ook nog eens milieuvriendelijk bezig.

Uitgebreid assortiment

Bij Jeha de Meubelconcurrent hebben we een uitgebreid assortiment aan mangohout salontafels. We hebben salontafels in meerdere tinten en meerdere lengtes, hoogtes en breedtes. Door het uitgebreide aanbod, kun jij altijd een mangohout salontafel kopen die het beste aansluit op jouw wensen en behoeftes. Zo weet je zeker dat je straks een salontafel hebt die perfect in jouw inrichting past.

Andere producten van mangohout

Bij Jeha vind je veel verschillende producten die gemaakt zijn van mangohout. Wanneer je bijvoorbeeld niet op zoek bent naar een mangohout salontafel, maar andere soorten meubels van mangohout, kun je ook bij ons terecht. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de volgende categorieën:

Advies op maat

Twijfel je nog over welke mangohout salontafel het beste staat in jouw interieur? Neem dan gerust contact met ons op! Dankzij onze ervaring op het gebied van mangohout salontafels weten wij vaak als geen ander welk product perfect aansluit op jouw wensen en behoeftes. Op die manier kunnen wij jou voorzien van een advies op maat.