Mangohout TV-meubels

Ben je op zoek naar een TV meubel van hoge kwaliteit met een schitterende uitstraling? Dan ben je bij Jeha de Meubelconcurrent aan het juiste adres! Dankzij ons brede aanbod, vind je bij ons altijd een mangohout TV meubel die perfect in jouw interieur staat. Dankzij de uitstekende kwaliteit, ben je op die manier verzekerd van een prachtig, nieuw meubelstuk.

-29%
(25) Oorspronkelijke prijs was: 449,-.Huidige prijs is: 319,-.
-29%
(1) Oorspronkelijke prijs was: 379,-.Huidige prijs is: 269,-.

Andere soorten mangohout meubels

Ben je niet op zoek naar een mangohout tv-meubel, maar een andere soort meubel van mangohout? Dan kan het een goed idee zijn om eens een kijkje te nemen bij de hoofdcategorie van mangohout. Wanneer je naar een specifieke soort meubel op zoek bent, kun je ook eens kijken bij de volgende categorieën:

Duurzame producten

Mangohout staat bekend als een zeer duurzaam en milieuvriendelijke houtsoort. Dit komt doordat dit hout verwerkt wordt wanneer een boom geen vruchten meer draagt. Met het kopen van één van de mangohout TV meubels koop je dus een zeer milieuvriendelijk en duurzaam product.

Warme uitstraling

Mangohout heeft een warme basiskleur en heeft een aantal oneffenheden die ervoor zorgen dat een mangohout TV meubel zorgen voor de perfecte uitstraling in jouw woon- of slaapkamer. Aan de hand van een mangohout TV meubel kun je dus echt extra sfeer meegeven aan jouw inrichting.

Neem gerust contact op

Heb je nog vragen over één van onze mangohout TV meubels? Neem dan gerust contact met ons op! Ook voor al je vragen met betrekking tot één van de andere producten uit onze webshop, staan onze medewerkers altijd voor je klaar. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van mangohout meubels, weten we vaak precies welk product het beste in jouw inrichting past. Zo kunnen we jou dus voorzien van advies op maat.