Acaciahout

Acaciahout is een duurzame houtsoort die al langere tijd zijn weg weet te vinden in het interieur en wordt al jaren gebruikt om prachtige meubels van te maken. Het hout is een uniek natuurproduct, waardoor kleurschakeringen zelfs binnen één meubel mogelijk zijn. De kleurschakeringen van acaciahout zijn prachtig en kunnen een heel mooie sfeer creëren in jouw woning. Door gebruik en door invloed van licht zal het hout na verloop van tijd een lichtere en warmere kleur krijgen.

  • Makkelijk in onderhoud
  • Verkrijgbaar in meerdere kleuren
  • Het hout heeft een unieke tekening
  • Acaciahout is duur in aanschaf

Hoe onderhoud ik acaciahout?

Meubelen van Acaciahout kun je het beste afnemen met een vochtige doek met lauw of warm water. Het voordeel van Acaciahout is dat het zeer makkelijk schoon te maken is met enkel water. Wel is het aangeraden om zeker eens per jaar de meubelen te behandelen met meubelolie om het meubel zo mooi mogelijk te houden.

Bij gebruik van hete voorwerpen zoals pannen en kopjes is het gebruik van onderzetters aangeraden om kringvorming te voorkomen.

Eigenschappen acaciahout

Acaciahout is een duurzame en zeer populaire houtsoort die tegenwoordig veel wordt gebruikt bij het maken van meubels. De loofhoutsoort heeft kenmerkende kleurschakeringen en vlamtekeningen, waarmee deze duurzame houtsoort een warme en unieke uitstraling heeft. Acaciahout is daarnaast dicht en hard, wat ervoor zorgt dat het hout moeilijk te bewerken is, omdat het niet buigzaam is. Dit zorgt er direct voor dat het hout zwaar en massief aanvoelt, wat de meubels tot echte eyecatchers maakt.

Verschillende acaciahouten meubels

In ons assortiment vind je een flink aantal acaciahouten meubels, waardoor je jouw complete woning in kunt richten met meubels gemaakt van deze prachtige houtsoort. Bekijk hieronder de verschillende categorieën acaciahout meubels:

Acacia meubels bij Jeha de Meubelconcurrent

In ons online aanbod vind je verschillende meubels van acaciahout. Zo kun je ervoor kiezen om met deze karakteristieke houtsoort eenheid in je interieur te creëren. Bekijk hieronder de categorieën met meubels van acaciahout:

Acacia eettafels

Vanaf: 649,-
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
Vanaf: 249,-
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Winkelen bij Jeha in Zwolle en Slagharen

Wil je de acacia meubels in het echt bekijken? Of houd je gewoon meer van fysiek winkelen? Kom dan naar onze winkel in Zwolle of Slagharen. Hier kun je een groot deel van ons online aanbod bekijken en je laten adviseren. Wil je zeker weten dat je het meubel waar je geïnteresseerd in bent kunt bekijken? Neem dan van te voren even contact op.