Acaciahout

Acaciahout is een duurzame houtsoort die al langere tijd zijn weg weet te vinden in het interieur en wordt al jaren gebruikt om prachtige meubels van te maken. Het hout is een uniek natuurproduct, waardoor kleurschakeringen zelfs binnen één meubel mogelijk zijn. De kleurschakeringen van acaciahout zijn prachtig en kunnen een heel mooie sfeer creëren in jouw woning. Door gebruik en door invloed van licht zal het hout na verloop van tijd een lichtere en warmere kleur krijgen.

  • Makkelijk in onderhoud
  • Verkrijgbaar in meerdere kleuren
  • Het hout heeft een unieke tekening
  • Relatief duur

Hoe onderhoud ik acaciahout?

Meubelen van Acaciahout kun je het beste afnemen met een vochtige doek met lauw of warm water. Het voordeel van Acaciahout is dat het zeer makkelijk schoon te maken is met enkel water. Wel is het aangeraden om zeker eens per jaar de meubelen te behandelen met meubelolie om het meubel zo mooi mogelijk te houden.

Bij gebruik van hete voorwerpen zoals pannen en kopjes is het gebruik van onderzetters aangeraden om kringvorming te voorkomen.

Eigenschappen acaciahout

Acaciahout is een duurzame en zeer populaire houtsoort die tegenwoordig veel wordt gebruikt bij het maken van meubels. De loofhoutsoort heeft kenmerkende kleurschakeringen en vlamtekeningen, waarmee deze duurzame houtsoort een warme en unieke uitstraling heeft. Acaciahout is daarnaast dicht en hard, wat ervoor zorgt dat het hout moeilijk te bewerken is, omdat het niet buigzaam is. Dit zorgt er direct voor dat het hout zwaar en massief aanvoelt, wat de meubels tot echte eyecatchers maakt.

Acaciahouten meubels bij Jeha de Meubelconcurrent

In ons assortiment vind je een flink aantal acaciahouten meubels, waardoor je jouw complete woning in kunt richten met meubels gemaakt van deze prachtige houtsoort. Bekijk hieronder de verschillende categorieën acaciahout meubels:

Jeha winkels in Zwolle en Slagharen

Naast onze webshop hebben wij ook twee prachtige winkels gevestigd in Zwolle en Slagharen. Hier kun je onze unieke acaciahouten meubelen rustig zelf bekijken. Indien je nog vragen hebt over een van onze producten dan zijn er altijd deskundigen in de buurt die je direct kunnen helpen. Dit maakt het vinden van je zo gewenste meubelstuk wellicht nog wat eenvoudiger. Kom dus gerust langs bij een van onze vestigingen. Uiteraard kun je ook direct contact met ons opnemen via de telefoon.