Wat is Acaciahout?

Acaciahout is een duurzame houtsoort die al langere tijd zijn weg weet te vinden in het interieur. De houtsoort wordt al jaren gebruikt om meubels van te maken.

Het hout is een uniek natuurproduct. Hierdoor zijn kleurschakeringen zelfs in een meubel mogelijk. Door gebruik en door invloed van licht zal het hout na verloopt van tijd een lichtere en warmere kleur krijgen.

Voor- en Nadelen van Acaciahout

Wat zijn de voordelen van Acaciahout?
  • Makkelijk in onderhoud
  • Verkrijgbaar in meerdere kleuren
  • Het hout heeft een unieke tekening

Wat zijn de nadelen van Acaciahout?
  • Relatief duur

Onderhoudsadvies

Meubelen van Acaciahout kun je het beste afnemen met een vochtige doek met lauw of warm water. Het voordeel van Acaciahout is dat het zeer makkelijk schoon te maken is met enkel water. Wel is het aangeraden om zeker eens per jaar de meubelen te behandelen met meubelolie om het meubel zo mooi mogelijk te houden.

Bij gebruik van hete voorwerpen zoals pannen en kopjes is het gebruik van onderzetters aangeraden om kringvorming te voorkomen.

Jeha winkels in Zwolle en Slagharen

Naast onze webshop hebben wij ook twee prachtige winkels gevestigd in Zwolle en Slagharen. Hier kun je onze unieke acaciahouten meubelen rustig zelf bekijken. Indien je nog vragen hebt over een van onze producten dan zijn er altijd deskundigen in de buurt die je direct kunnen helpen. Dit maakt het vinden van je zo gewenste meubelstuk wellicht nog wat eenvoudiger. Kom dus gerust langs bij een van onze vestigingen. Uiteraard kun je ook direct contact met ons opnemen via de telefoon.