De goedkoopste woonwinkel van Nederland!

Lees hier meer over onze laagste prijsgarantie

Toont alle 17 resultaten

Toont alle 17 resultaten

-32%
Oorspronkelijke prijs was: 189,-.Huidige prijs is: 129,-.
-32%
Oorspronkelijke prijs was: 189,-.Huidige prijs is: 129,-.
-32%
Oorspronkelijke prijs was: 189,-.Huidige prijs is: 129,-.
-32%
Oorspronkelijke prijs was: 189,-.Huidige prijs is: 129,-.
-35%
Nieuw
Oorspronkelijke prijs was: 199,-.Huidige prijs is: 129,-.

Teddy eetkamerstoel

Je eetkamer is de gezelligste plek in jouw huis. Hier komen mensen samen om te genieten van een maaltijd en hun dag te bespreken. Om deze gezelligheid te creëren, is de teddy eetkamerstoel een uitstekende keuze. Deze teddy eetkamerstoel plaats je uiteraard rondom je eettafel, waardoor je een uniek geheel creëert van verschillende kleuren in een stof die warmte uitstraalt. Wanneer jij gasten uitnodigt, zal de teddy eetkamerstoel ervoor zorgen dat ze zich gelijk op hun gemak voelen en dat ze direct een fijne tijd zullen beleven. Bestel jouw teddy eetkamerstoel nu bij Jeha en ervaar de voordelen gelijk!

Luxueus design

De bouclé eetkamerstoel is in veel verschillende soorten beschikbaar, die allemaal verschillende dingen overeen hebben. Eén daarvan is het luxueuze gevoel dat de teddy eetkamerstoel veroorzaakt. Doordat teddy stof vaak in luxe kleuren beschikbaar is, speel je op simpele wijze met verschillende kleuren. Zo vind je in ons assortiment een teddy eetkamerstoel in beige, maar speel je ook met de eetkamerstoel in wit, of een witsoort. De eetkamerstoel in crème is bijvoorbeeld een mooie kleur, die gemakkelijk te combineren valt met beige en wit, omdat hij er een beetje tussenin zit. Hierdoor behoudt je het luxueuze gevoel waarnaar je op zoek bent, terwijl je ook laat zien in staat te zijn om kleuren te combineren.

Waarom teddy stof helemaal in is

Neem een kijkje in welk woonmagazine dan ook en je zult gelijk meerdere meubels in teddy stof vinden. De eetkamerstoel met teddy stof is dus ook niets minder dan een logische keuze, maar waarom is dit eigenlijk? Wanneer jij bij je eetkamerstoel voor teddy stof kiest, kies je voor een warme stof die gelijk gezelligheid toevoegt aan je ruimte. Dit gaat niet ten koste van het eerder beschreven luxueuze gevoel, waardoor jij een unieke sfeercombinatie maakt in jouw eetkamer. Deze combinatie wordt steeds meer gezocht door designers; de eetkamerstoel van teddy is dus een snel gemaakte keuze.

Waarom een eetkamerstoel bouclé?

Oké, je begrijpt waarom teddy in is, maar waarom zou je dit specifiek voor je eetkamer gebruiken? Door een eetkamerstoel van bouclé te kiezen, kies je voor automatische gezelligheid in de precieze ruimte waarin je dit gevoel wil. Alhoewel je keuken vaak een gezellige plek is, zorg je er met de teddy eetkamerstoel voor dat iedereen hier ook écht graag is. Je eetkamer is zo niet alleen meer een plek om te eten, maar wordt écht een ruimte om samen te komen, al is het maar voor een simpele kop koffie.

Bestel je teddy eetkamerstoel bij Jeha!

Ben jij overtuigd en wil je de teddy eetkamerstoel zo snel mogelijk onderdeel maken van je eetkamer? Jeha helpt je hier maar wat graag bij! We benoemden eerder al de verschillende kleuren die jij op het gebied van de teddy eetkamerstoel bestellen kan; door met ons in contact te komen, helpen we je een mooie combinatie te maken van eetkamerstoelen in verschillende kleuren. Natuurlijk hoef je onze hulp niet te gebruiken: door de stoelen nu te bestellen, creëer jij binnen no-time het warme gevoel dat je wil!

De waardering van jeha.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 7.9/10 gebaseerd op 863 reviews.