De goedkoopste woonwinkel van Nederland!

Lees hier meer over onze laagste prijsgarantie

Toont alle 22 resultaten

Toont alle 22 resultaten


Lichtbronnen

Lichtbronnen zijn er in meerdere sterktes. Een lichtbron heeft over het algemeen maar één functie en dat is het uitzenden van licht. Wel kan er door middel van verschillende soorten diktes en vormen van het glas nog een bepaalde uitstraling aan de lichtbron worden meegegeven. Bekijk hier alle soorten lichtbronnen uit het assortiment van Jeha!

Eigenschappen lichtbron

Lichtbronnen zijn er in meerdere sterktes. Een lichtbron heeft over het algemeen maar één functie en dat is het uitzenden van licht. Wel kan er door middel van verschillende soorten diktes en vormen van het glas nog een bepaalde uitstraling aan de lichtbron worden meegegeven.

Hoeveelheid licht

Welke lichtbron je thuis nodig hebt is onder andere afhankelijk van de hoeveelheid licht die je in huis wilt hebben. Daarnaast is het belangrijk om te weten of je de lichtbron in een bepaalde vorm wilt of misschien moet hebben. Welke soort lichtbron je ook nodig hebt, met het assortiment van Jeha kom je volledig tot je recht!

Dimmen van de lichtbron

Bij een aantal lichtbronnen uit ons assortiment kun je het licht dimmen. Dat wil dus zeggen dat jij zelf kunt bepalen hoeveel licht de lamp door dient te geven. Zo kun je bijvoorbeeld het licht wat feller maken wanneer je een boek wilt lezen en juist weer dimmen wanneer je wat extra sfeer wilt creëren.

Perfecte prijs-kwaliteitverhouding

Bij Jeha willen we jou graag voorzien van producten die je tot tevredenheid stemmen. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten van hoogwaardige kwaliteit zijn en lang meegaan. Wanneer je een lichtbron bij ons koopt, weet je dus zeker dat je hier gedurende een lange tijd van kunt genieten!

Maak je inrichting compleet

Naast lichtbronnen kun je bij Jeha ook terecht voor diverse andere meubelen en accessoires om de inrichting van jouw huis compleet te maken. Zo vind je bij ons onder andere complete woonkamer sets, losse stoelen, banken en tafels. Naar wat voor product je ook op zoek bent voor in je woonkamer, binnen ons assortiment vind je het!

Neem gerust contact op

Twijfel je nog tussen bepaalde lichtbronnen of heb je andere vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op! Onze medewerkers staan je graag te woord en voorzien je dan van persoonlijk advies voor jouw situatie. Mocht je onze producten liever eens in het echt willen bekijken, dan ben je van harte welkom om langs te komen in één van onze vestigingen in Slagharen of Zwolle.

De waardering van jeha.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 7.9/10 gebaseerd op 863 reviews.