Laagste prijsgarantie bij Jeha de Meubelconcurrent

Jeha de Meubelconcurrent biedt ten alle tijden de laagste prijsgarantie, hierdoor ben je er altijd van verzekerd dat je nooit te veel betaald bij Jeha de Meubelconcurrent!

Wij staan ervoor dat je bij ons altijd de laagste prijs betaald. Kom je hetzelfde product elders goedkoper tegen? Dan betalen wij het prijsverschil terug + 10% een bonus voor je tip!

Het maakt niet uit of het een bank, tafel, salontafel, fauteuil, kast of wat voor meubel is, komt het voor dat het elders hetzelfde product goedkoper is, dan geld onze laagste prijsgarantie. Door onze laagste prijsgarantie hoef je je niet druk te maken dat je te veel geld betaald voor je aankoop.

Wanneer kun je aanspraak maken op de laagste prijsgarantie?

Om in aanmerking te kommen voor de laagste prijsgarantie van Jeha de Meubelconcurrent moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Zo moet je met een duidelijke offerte kommen van een andere Nederlandse winkel waar de winkelnaam, prijs, en de specificaties van het product duidelijk op vermeld staan. Daarnaast dient het geen faillissement verkoop te zijn en dient het bedrijf waar je het product elders hebt gezien minimaal een jaar te bestaan. Tot slot moeten dezelfde leveringsvoorwaarden van toepassing zijn op het product.

Hoe kun je aanspraak maken op de laagste prijsgarantie?

Aanspraak maken op de laagsteprijsgarantie kan je eenvoudig doen. Je hoeft hiervoor enkel contact op te nemen met onze klantenservice per mail of je komt langs in een van onze woonwinkels om de stukken aan te leveren waar te zien is dat je hetzelfde product goedkopen hebt gezien dan bij Jeha de Meubelconcurrent.