De goedkoopste woonwinkel van Nederland!

Lees hier meer over onze laagste prijsgarantie

Tijdens de donkere wintermaanden is de juiste verlichting erg belangrijk. Daarom moet je eens verder kijken dan de basisverlichting. Met sfeerverlichting kan je je huis een comfortabele en warme uitstraling geven. Daarom hebben wij een paar handige tips om het met sfeerverlichting gezellig te maken tijdens de wintermaanden.

hanglamp boven tafel

Meerdere lichtbronnen voor de sfeer

Als eerste raden wij jou aan om niet te zuinig te zijn met het gebruik van lichtbronnen in jouw huis. Wissel af met lampen en bijvoorbeeld kaarsen. Hoe meer gezellige hoekjes met bijpassende lichtbronnen, hoe gezelliger en knusser de sfeer.

Ook raden wij jou aan om te kijken naar meerdere lampen boven de eettafel. Eén grote lamp is namelijk de basisverlichting. Hierdoor kan jij alles goed zien in de kamer. Daarentegen creëert het geen sfeer. Meerdere (dimbare) lampen geven jou al sneller een warme sfeer.

Bekijk alle tafellampen

Dimbare lampen zijn de echte sfeermakers

Natuurlijk zijn meerdere lampen geen vereiste. Eén grote lamp die dimbaar is, creëert ook al een knusse sfeer. Met dimbare lampen kan jij altijd zelf bepalen wat voor een sfeer jij wilt creëren in jouw huis. Hoe handig!

Maak gebruik van led-spotlichten

Daarnaast doen led-spotlichten het ook altijd goed. Wij raden jou aan om te kiezen voor een lichte kleur, zoals geel of oranje, om extra sfeer te creëren. Een ongezellig wit licht is namelijk niet bepaald sfeerverhogend. Spotjes kan je gebruiken voor de keuken, maar je kan ze ook voor de sfeer boven een schilderij hangen.

Een gezellige winter met sfeerverlichting

Zo is er genoeg sfeerverlichting om een warm gevoel te creëren in jouw huis. Vind je dit nog niet genoeg? Overweeg dan om de tuin ook leuk te verlichten. De juiste sfeerverlichting helpt jou om het in de wintermaanden wat gezelliger te maken!

Neem contact op
De waardering van jeha.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 7.9/10 gebaseerd op 884 reviews.