179,-

Verlichting

Vloerlamp Condor

 89,-

Verlichting

Vloerlamp Pella

 199,-

Verlichting

Vloerlamp Noupoort

 89,95
 169,-
 169,-
 169,-
 169,-

Vloerlampen

Vloerlamp Danbury

 149,-

Vloerlampen

Vloerlamp De Witt

 159,-

Vloerlampen

Vloerlamp Dunkerton

 149,-

Vloerlampen

Vloerlamp Eddyville

 199,-

Vloerlampen

Vloerlamp Elberon

 89,-
 195,-

Vloerlampen

Vloerlamp Manning

 179,-
 159,-
 249,-

Verlichting

Vloerlamp Stella

 199,-
 179,-

Verlichting

Vloerlamp Falcon

 199,-

Verlichting

Vloerlamp Nababeep

 179,-
 189,-
 249,-

Verlichting

Vloerlamp Okiep

 89,95
 219,-

Verlichting

Vloerlamp Orania

 249,-
 299,-
 149,-

Verlichting

Vloerlamp Sky

 149,-

Verlichting

Vloerlamp Twister

 249,-
 149,-

Vloerlampen

Door middel van een vloerlamp kun je zorgen voor extra verlichting in je woonkamer. De vloerlampen zijn er in meerdere soorten, waardoor je helemaal zelf kunt bepalen welke vloerlamp het beste in jouw inrichting past! Bekijk op deze pagina alle soorten vloerlampen uit het assortiment van Jeha de Meubelconcurrent.

Eigenschappen vloerlamp

Een vloerlamp zorgt niet alleen voor extra verlichting, het is ook een accessoire met een decoratieve functie. Daarom zijn de vloerlampen van Jeha er ook in allerlei verschillende soorten en maten. Door de vele stijlen vloerlampen die je binnen ons assortiment terug kunt vinden, kun je altijd de vloerlamp kiezen die het beste bij jouw inrichting past!

Andere soorten lampen

Ben je niet op zoek naar een vloerlamp maar een andere soort lamp? Dan kun je ook eens een kijkje nemen bij de rest van ons assortiment. Je vindt bij ons namelijk meerdere andere soorten lampen, zoals:

Alles voor jouw woonkamer

Bij Jeha vind je alles om jouw woonkamer tot één geheel te maken. Zo vind je binnen ons assortiment verschillende soorten tafels, stoelen, banken en complete woonkamer sets. Daarnaast kun je bij ons terecht voor verschillende soorten woonaccessoires en vloerkleden. Op die manier kun jij jouw huis helemaal naar eigen smaak inrichten!

Service

Bij Jeha vinden we het belangrijk dat onze klanten een goede service krijgen. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten van uitstekende kwaliteit zijn. Mocht er toch onverhoopt iets aan de hand zijn, dan geniet je van een twee jaar lang durende garantie. Bovendien worden bestellingen van boven de €50,- gratis bij je thuisbezorgd!

Neem gerust contact op

Mocht je nog vragen hebben over één van onze vloerlampen, neem dan gerust contact met ons op. Ook voor al je vragen met betrekking tot onze overige producten staan onze medewerkers voor je klaar. Mocht je de vloerlampen liever in het echt zien, dan ben je van harte welkom om bij ons langs te komen. Je vindt de vestigingen van Jeha de Meubelconcurrent in Slagharen en Zwolle!

De waardering van jeha.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 7.4/10 gebaseerd op 14 reviews.