Levertijd en verzendkosten

Gratis Leenbus

Klanten die in de buurt van onze winkel wonen, kunnen gebruik maken van onze gratis leenbus. Neem hierover contact op voor de voorwaarden.

Wij bieden twee categorieën producten aan. De eerste categorie hebben wij op voorraad. De tweede categorie producten bestellen wij speciaal voor u bij onze fabrikanten. In de beschrijving staat het duidelijk wanneer de levertijd hoger is.

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 17:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog in te plannen, wij nemen contact met u op en proberen samen met u een levertijd te vinden binnen 5 werkdagen na bestelling. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Producten die wij bij onze fabrikanten bestellen, hebben een levertijd van 10 tot 12 weken. Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, nemen wij binnen een werkdag contact met u op over de geplande leverweek.

Voor alle bestellingen van boven de €50,- geldt: gratis bezorging! Voor onze showroom producten worden afspraken gemaakt in de winkel. U kunt in overleg gebruik maken van de gratis leenbus!

Levering verloopt via de postbode of wij bezorgen het product zelf. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.