Jeha in Zwolle

Openingstijden

Maandag Gesloten  
Dinsdag Gesloten  
Woensdag 10:00 – 18:00  
Donderdag 10:00 – 21:00  
Vrijdag 10:00 – 18:00  
Zaterdag 10:00 – 17:00  
Zondag 12:00 – 17:00  

Schikt het niet tijdens de normale openingstijden? Bel ons voor een afspraak!

Aangepaste openingstijden

1e paasdag 9 april Gesloten
2e paasdag 10 april 10:00 -17:00
Koningsdag 27 april Gesloten
Bevrijdingsdag 5 mei Normale tijden
Hemelvaartsdag 18 mei 10:00 -17:00
1e pinksterdag 28 mei Gesloten
2e pinksterdag 29 mei 10:00 -17:00

Contact

Ook in dit pand:

Matrasconcurrent:
038-2031047
Tijdens openingstijden
www.matrasconcurrent.nl

Woonwinkel in Zwolle

Ben je op zoek naar een woonwinkel in Zwolle? Kom dan eens langs bij Jeha. In onze showroom vind je prachtige meubelen voor iedere inrichting. Onze woonwinkel is te vinden aan Grote Voort 7-9 te Zwolle. Bij ons kun je terecht voor je volledige inrichting. Denk hierbij aan banken, salontafels, kasten en volledige eethoeken. Je bent van harte welkom in onze meubelwinkel om eens rustig rond te kijken en je te laten informeren door onze specialisten. Wij hebben een mooie, sfeervolle woonwinkel waar jij je kunt laten inspireren. Onze woonadviseurs staan klaar om je te adviseren.

Meubels kopen

Wanneer je nieuwe meubels gaat kopen, merk je al snel dat je oneindig veel mogelijkheden hebt. Kies je voor een bepaalde interieurstijl of ga je toch combineren? Binnen deze stijlen kun je ook weer veel kanten op. Bij de inrichting van de woning bepaal je de sfeer die bij jou past. In onze woonwinkel in Zwolle vind je veel meubelen. Of je nu een industrieel, koloniaal of landelijk interieur hebt, voor iedereen zijn geschikte meubelen te vinden! Bij Jeha koop je hoge kwaliteit meubelen voor scherpe prijzen.

Ruim assortiment

Dankzij ons ruime assortiment kan iedereen in onze woonwinkel naar hartenlust shoppen. Hierdoor is de kans groot dat je in Zwollen de meubelen of woonaccessoires vindt waar je al een tijd naar zoekt. Bij ons krijg je altijd waar voor je geld! Kom gerust eens een kijkje nemen in ons aanbod. Wil je een eerste impressie van ons assortiment? Neem dan eerst een kijkje in onze online winkel. Hier vind je onder andere stoelen, fauteuils, banken, kasten en diverse accessoires.

Alles voor de slaapkamer

Naast onze collectie meubelen vind je in onze woonwinkel in Zwolle ook alles wat je nodig hebt voor slaapcomfort. Van boxsprings, tot normale bedden en van matrassen tot hoofdkussens. Dit maakt Jeha de grootste woninginrichter van Nederland. Met een oppervlakte van ruim 4.000 vierkante meter vind je op onze mooie woonafdeling en slaapafdeling precies wat jij zoekt. Benieuwd naar ons assortiment? Kom gerust bij ons langs in een van onze winkels en laat je inspireren.

Kom langs

Je bent van harte welkom om langs te komen in onze woonwinkel in Zwolle. Als dé meubelconcurrent van Zwolle zijn we namelijk graag bereikbaar. Naast onze online meubelwinkel vind je ons in twee fysieke vestigingen. Wil je ons assortiment graag in het echt zien? Dat is te begrijpen. Dan kun je net iets beter bepalen of het bij jou en het interieur past. Kom daarom eens langs in een van onze winkels. Hier kun je alles rustig bekijken en voorzien we je graag van het beste advies. Naast onze vestiging in Zwolle zijn wij ook te vinden in Slagharen.

Wij staan voor je klaar!

Wij staan voor je klaar als je wel wat hulp kunt gebruiken bij het inrichten van de woning. Iedere inrichting is anders. Wat de ‘beste’ keuze is voor jou, is hierdoor niet altijd even makkelijk te bepalen. Het komt vaak voor dat mensen graag wat meer informatie willen bij de aanschaf van nieuwe meubelen en bedden. Kun jij wel wat hulp gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag bij de herinrichting van je woning.

NEEM CONTACT OP