Wij zijn Jeha de Meubelconcurrent

Jeha de Meubelconcurrent is de grootste woninginrichter van Noord-Nederland. Al sinds 1989 is Jeha een begrip en staan wij bekend om onze grote collectie meubelen en andere accessoires op het gebied van woning inrichtingen.

Ons hoofdfiliaal in Slagharen heeft een oppervlakte van maar liefst 10.000 vierkante meter. In dit filiaal bevindt zich een grote woonafdeling, slaapafdeling, vloerenafdeling en gordijnenafdeling. Daarnaast vind je hier ook een grote outlet waar wij veel artikelen hebben staan met hoge kortingen die soms wel op kunnen lopen tot 70%.

In maart 2018 hebben wij een dochterfiliaal in Zwolle geopend. Dit filiaal heeft een oppervlakte van meer dan 4.000 vierkante meter en ook in dit filiaal bevindt zich een mooie woonafdeling en slaapafdeling.

Doordat wij al onze meubelen in grote hoeveelheden inkopen kunnen wij deze aan jou aanbieden voor een scherpe prijs, hiernaast hebben wij een wisselend assortiment dat wij met zorg samenstellen waardoor je bij ons altijd terecht kunt voor de laatste woontrends.

Ben je benieuwd geworden?

Kom dan gerust langs in een van onze winkels waar wij altijd een kopje koffie of thee en wat lekkers voor je klaar hebben staan. Geen tijd om langs te komen? Een groot deel van ons aanbod kun je ook bekijken in onze webshop!

Wij zijn o.a. dealer van:

By-Boo bij Jeha De Meubelconcurrent
Eleonora logo
J-Home Logo
Jeha Home Collection Logo
rich home logo
Royal furniture care logo
RVdesign
style your home logo
Tower living logo
xooon logo