De goedkoopste woonwinkel van Nederland!

Lees hier meer over onze laagste prijsgarantie

Toont alle 16 resultaten

Eetkamerstoelen met wieltjes

Met onze eetkamerstoelen met wieltjes creëer jij een heerlijke plek in je eetkamer. Deze eetkamerstoelen staan op wieltjes, waardoor ze gemakkelijk heen en weer te bewegen zijn en niet over jouw mooie vloer hoeven te schuiven/schuren en dus geen krassen kunnen maken. Bekijk het ruime assortiment en zie direct welke stoelen het beste bij jouw smaak en woninginrichting passen!

Toont alle 16 resultaten

Tafelen met eetkamerstoelen op wieltjes

Onze eetkamers worden vandaag de dag steeds meer en meer gebruikt. We zitten er niet alleen meer om iets te eten, maar gaan er ook graag een spelletje spelen met vrienden of wat drinken met familie en dus om eens lekker te tafelen. Onze eetkamerstoelen met wieltjes zijn hier perfect geschikt voor. Deze comfortabele stoelen maken jouw avonden met vrienden en/of familie nóg fijner en het maakt jouw eetkamer een plek waar je nóg liever gaat zitten.

Ruime keuze

Ons aanbod aan eetkamerstoelen op wieltjes is behoorlijk ruim. We willen jou natuurlijk ook zoveel mogelijk keuze bieden qua materiaal, kleur en design. Daarom vind je in ons assortiment eetkamerstoelen van stof en van leer, in allerlei verschillende kleuren, zoals bruin, grijs, blauw, groen, geel en meer! Bekijk direct het aanbod en bestel jouw eetkamerstoelen met wielen online!

Voordelig

Onze eetkamerstoelen op wielen zijn heel voordelig en hebben ook de hoogste kwaliteit! Wij noemen onszelf daarom ook de meubelconcurrent. Wij gaan namelijk altijd op zoek naar producten en leveranciers met hoge kwaliteit en bieden deze producten vervolgens aan voor een zo goed mogelijke prijs.

Overige assortiment

Naast eetkamerstoelen met wielen vind je in ons assortiment ook alle andere meubelen die je nodig hebt om jouw eetkamer vorm te geven. Zo vind je bij ons ook buffetkasten voor al je borden en glazen, dressoirs voor extra opbergruimte, eetkamertafels in verschillende maten en designs en accessoires om jouw eetkamer mee op te vrolijken.

De waardering van jeha.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 7.9/10 gebaseerd op 850 reviews.