De goedkoopste woonwinkel van Nederland!

Lees hier meer over onze laagste prijsgarantie


Tv-meubels en tv-kasten

Of je nu een modern, landelijk of industrieel tv-meubel zoekt, bij Jeha hebben we ze! Een tv-meubel biedt niet alleen ruimte voor je tv, het staat ook nog eens goed in ieder interieur. In ons ruime assortiment tv-meubels vind je klassieke houten tv-meubels, maar ook tv-meubelen met strakkere industriële vormen. Een televisiemeubel is goed voor de sfeer in huis en werkt daarnaast ook kabels en stekkerdozen uit het zicht.

Zorg ervoor dat het meubel bij je interieur past, je kan er bijvoorbeeld voor kiezen accenten uit het interieur terug te laten komen in het tv-meubel. Of laat het tv-meubel een echte eyecatcher worden, dit kan bijvoorbeeld door voor afwijkende kleuren en materialen te kiezen.

Tv-meubels eenvoudig bestellen

Je favoriet gevonden? Dan kun je deze eenvoudig bestellen via onze webshop. Nog niet zeker van de keuze? Hier volgen wat tips:

  • Kies het juiste formaat, houd hierbij rekening met de afmetingen van jouw woon- of slaapkamer
  • Zorg voor voldoende afstand, zet hem bijvoorbeeld niet in de looplijnen van jouw woonkamer
  • In ruststand kijken je ogen altijd lichtjes naar beneden, plaats de tv dus niet te hoog
  • Creëer diepte door het meubel een paar centimeter van de muur te plaatsen

Een tv-meubel is dus meer dan alleen een tafel voor de televisie. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om een laag meubel te nemen. Monteer bijvoorbeeld de televisie boven het meubel. Dit zorgt voor sfeer en diepgang in jouw interieur. Kortom, kies de sfeer die jij wenst, bekijk alle tv-meubels hierboven en bestel ze eenvoudig online!

Bezoek eens onze winkels

Naast onze webshop is het ook mogelijk om de tv-meubels van dichtbij te bekijken. Dit kan bij een van onze twee winkels, deze kun je vinden in Slagharen en in Zwolle. Voor vragen over ons assortiment kun je altijd contact met ons opnemen. Ons personeel staat altijd voor u klaar.

De waardering van jeha.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 7.9/10 gebaseerd op 847 reviews.