Zwarte Dressoirs

Ben jij op zoek naar een zwart dressoir om je mooiste woonaccessoires op te stallen en je wat minder mooie spullen in te verstoppen? Een dressoir is een belangrijk meubelstuk in je interieur. Erg handig om spullen in op te bergen, maar het kan ook dienen als een sierstuk in de ruimte. Je kunt er mooie woonaccessoires op kwijt en tegelijkertijd laten matchen met de rest van je meubels, zodat het een mooi geheel wordt. Bij Jeha de Meubelconcurrent vind je dressoirs in verschillende soorten en maten, bijvoorbeeld met of zonder deuren.

Dressoir Hoorn - 225 cm bij Jeha de Meubelconcurrent
Levertijd is 10 tot 12 weken.
1.279,-
Dressoir Laren - 2 deuren bij Jeha de Meubelconcurrent
Levertijd is 10 tot 12 weken.
1.029,-
Dressoir Chili - Zwart - Mangohout bij Jeha de Meubelconcurrent
Dressoir Chili - Zwart - Mangohout bij Jeha de Meubelconcurrent
WEB-only

Verschillende zwarte meubels

Naast prachtige, zwarte dressoirs heeft Jeha ook andere zwarte meubels in het assortiment. Bij Jeha kun je je wooninrichting uitbreiden met een een mooie, zwarte salontafel, een ruime eettafel of haal een echte blikvanger in huis met een schitterend tv-meubel in het zwart.

Uitstraling zwarte dressoirs

Een van de belangrijkste kenmerken van een zwart meubelstuk is dat het veel contrast aanbrengt in je interieur. En contrast zorgt voor meer dynamiek. Daarnaast zet je met een interieur met veel zwart een intieme, zelfs mysterieuze sfeer neer. Ook is zwart ook een sterke kleur, waarmee je een robuuste, stoere maar toch ook warme setting creëert. Tot slot is zwart een kleur die goed te combineren is, zowel met felle als warme kleuren. Een uitstekende keuze dus om voor een zwarte dressoir te gaan.

Betaalbare zwarte meubels van topkwaliteit

Bij Jeha vind je een groot assortiment aan meubels in verschillende soorten en maten. Waaronder dus ook zwarte meubels. Onze meubels zijn van de hoogste kwaliteit en ook nog eens erg betaalbaar. Dus ben jij van plan bent om zwarte meubels toe te voegen aan je wooninrichting? Bij Jeha zit je helemaal goed! Je bent ook welkom in een van onze winkels om onze meubels in het echt te bekijken.

Advies op maat

Heb je bij nader inzien toch nog vragen over onze zwarte dressoirs? Bijvoorbeeld over hoe je deze onderhoudt? Of heb hulp nodig bij het uitzoeken van een dressoir die precies bij jouw inrichting past? Bij ons kun je altijd terecht voor advies op maat. Neem hiervoor gerust contact met ons op.