Zwarte Salontafels

In de meeste woonkamers is wel een salontafel te vinden. Wij vinden dat een salontafel een onmisbaar meubelstuk is voor in je interieur. Een salontafel kun je zien als een kleinere variant van een eettafel, maar dan in de zithoek vlakbij je tv en bank. Handig om een glas drinken of borrelhapjes op kwijt te kunnen, maar ook heerlijk om na een lange dag je voeten op te leggen. Niet alleen praktisch maar ook een meubelstuk waarmee je een statement kunt maken.

-34%

Verschillende zwarte meubels

Naast prachtige, zwarte salontafels heeft Jeha een grote collectie aan zwarte meubels. Bij ons kun je je wooninrichting uitbreiden met een mooie en ruime zwarte kasten, multifunctionele bijzettafels of haal een echte blikvanger in huis met een schitterende dressoir in het zwart. Hoe dan ook, bekijk snel onze zwarte meubels hierboven of klik hieronder op een van de andere subcategorieën.

Uitstraling zwarte salontafels

Zwarte meubels zorgen voor een stoere en tegelijkertijd chique uitstraling in je woonkamer. Een andere belangrijke kenmerk van een zwart meubelstuk is dat het voor veel contrast zorgt in je interieur. En contrast zorgt voor meer dynamiek. Daarnaast creëer je met veel zwart in je interieur een intieme, zelfs ietwat mysterieuze sfeer. Met zwart zorg je voor een warme en tegelijkertijd stoere, robuuste wooninrichting. Zwarte meubels kun je goed combineren met warme kleuren zoals taupe en grijs, maar ook met wit voor een frisse uitstraling. Elementen als hout en kurk staan ook erg mooi bij zwarte meubels.

Betaalbare zwarte meubels van topkwaliteit

Bij Jeha vind je een groot assortiment aan meubels in verschillende soorten en maten. Waaronder dus ook zwarte meubels. Onze meubels zijn van de hoogste kwaliteit en ook nog eens erg betaalbaar. Dus ben jij van plan bent om zwarte meubels toe te voegen aan je wooninrichting? Bij Jeha zit je helemaal goed! Je bent ook welkom in een van onze winkels om onze meubels in het echt te bekijken.

Advies op maat

Heb je bij nader inzien toch wat vragen over onze zwarte salontafels? Bijvoorbeeld over het onderhoud? Of heb je wat hulp nodig bij het vinden van een salontafel die precies bij