De goedkoopste woonwinkel van Nederland!

Lees hier meer over onze laagste prijsgarantie

Wanneer je een kleur moet uitkiezen om te verwerken in jouw huis, dan denk je misschien niet als allereerste aan goud. Dit is namelijk volgens veel mensen veel te opvallend of te chique en het kan ook al snel ordinair lijken. Toch raden wij jou aan om deze kleur te overwegen! Het draait namelijk allemaal om balans. Daarom hebben wij een paar tips voor jou om goud leuk te kunnen verwerken in jouw interieur!

Decoraties

Om eenvoudig te beginnen kan je kleine gouden decoraties overwegen. Plaats bijvoorbeeld leuke gouden beeldjes in jouw kamer of zet een mooie gouden kaarsenhouder op je salontafel. Ook kan je de hoogte in gaan, hang een gouden klok op of geef jouw foto’s/schilderijen wat extra glam met een gouden lijst. Het is subtiel, niet gelijk to much en het geeft jouw kamer ook nog eens een vleugje luxe.

Ook kan je jouw bank wat opfleuren met een paar gouden kussens en een gouden plaid. Dit is altijd handig en wie wil er nou niet onder een gouden deken liggen? Dit staat namelijk erg chique. Gouden bankpoten maken het plaatje dan helemaal af. Het zijn geen grote accessoires, maar het geeft toch een extra touch.

Pak je toch liever groot uit, kijk dan naar onze grotere decoraties. Een gave gouden lamp boven je tafel of een mooie gouden spiegel boven je dressoir, het geeft jouw kamer een te gekke uitstraling. En onthoud niks is te gek: gouden poten, handvaten, noem het maar op. Elk groot item kan jij een extra touch geven met een gouden tint. Dit alles hoeft niet ordinair te zijn, als je maar een balans houdt.

Kleuren combineren

Om een balans te houden is het belangrijk om te kijken naar de kleuren die jij combineert met jouw gouden meubels. Voor een warme sfeer kan je jouw gouden decoraties het beste combineren met een donkerblauwe of donkergroene muur. Een donkere kleur laat het goud namelijk nog beter uitkomen.

Ben je meer van de neutrale tinten, dan kan je goud ook nog prima combineren met roze of grijs. Dit geeft de kamer een chique sfeer. Ook is goud te combineren met zwart of wit, dit geeft een moderne sfeer. In het algemeen is goud met bijna alle kleuren wel te combineren, zelfs met zilver. Zoek een kleur die jou het meeste aanspreekt en geef jouw kamer een totaal nieuwe sfeer!

Tot slot

Ten slotte is het handig om te weten dat er drie soorten goud zijn: geelgoud, witgoud en roodgoud. Let hierop als jij je gouden meubels samenstelt. De grootste tip om een balans te houden, is namelijk dat je ervoor moet zorgen dat je niet te veel verschillende kleuren gebruikt. Dus ook niet drie verschillende kleuren goud!

Kom gerust eens langs om te kijken wat wij in ons assortiment hebben. Hopelijk tot snel!

De waardering van jeha.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 7.9/10 gebaseerd op 885 reviews.