Top 4 beste kapstokken volgens Jeha

Kapstokken zijn er in verschillende soorten en maten. Er is genoeg keuze. Zo ook bij Jeha de Meubelenconcurrent. Daarom hebben wij hier de mooiste kapstokken op een rijtje gezet voor jou.

1: Kapstokken staand

Een staande kapstokboom is het meest bekend. Dit is een kapstok die zich kenmerkt door de ‘takken’ die gebruikt worden voor het ophangen van jassen en tassen. Staande kapstokken zijn erg praktisch omdat je ze kan verplaatsen. Het enige nadeel is dat het misschien wat veel ruimte inneemt. In een kleine ruimte is het dus niet erg praktisch.

2: Wandkapstok

Een wandkapstok is misschien wel het meest stijlvol. Deze is er namelijk in verschillende soorten en maten. Je hebt bijvoorbeeld wandkapstokken met plankjes, voor eventuele hoeden of tassen, en waar je decoratie op kwijt kan. Zoek je een plekje voor extra decoratie? Dan is deze kapstok dus perfect voor jouw hal.

3: Kapstokhaken

Simpel, maar praktisch. Voor een kleine ruimte zijn kapstokhaken perfect. Het neemt niet te veel plek in en je kan zelf bepalen hoeveel je er nodig hebt. Ook passen deze haken bij elke woonstijl. Je kan ze heel strak en morden ophangen, maar ook heel speels. Kapstokhaken passen ook in elke woonruimte. Zelfs in de slaapkamer. Handig voor je badjas bijvoorbeeld!

4: Kapstok met opbergruimte

Een kapstok met opbergruimte lijkt erg op een wandkapstok. Het voordeel van deze kapstokken is dat je er ook bijvoorbeeld schoenen in kwijt kan. Daarnaast is de ruimte van deze kapstokken zo groot dat er vaak ook lades bij ingebouwd zitten, en hier kan je ook weer allemaal spulletjes in kwijt. Van sleutels, tot een kleine paraplu. Alles wat je snel mee wilt nemen als je naar buiten toe gaat, kan je hierin kwijt. Een kapstok met opbergruimte neemt meestal veel ruimte in en is dus geschikt voor een grote hal.

Kapstokken bij Jeha

Elke kapstok is praktisch op zijn eigen manier. Je moet alleen weten wat praktisch is in jouw ruimte. Pak de meetlinten erbij of vraag advies aan één van onze specialisten. Wij bij Jeha de Meubelenconcurrent helpen jou graag.

De waardering van jeha.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 7.8/10 gebaseerd op 716 reviews.