Nu tijdelijk alle producten BTW-vrij! ‐ Gebruik code Telegraaf in het winkelmandje.

“Stoer” wonen met een industriele woninginrichting

Een van de populairdere woonstijlen de laatste jaren is het “Industriële interieur”. Bij een industriële woninginrichting draait het om ruwe materialen, materialen zoals beton, steigerbuizen en metaal zijn vaak duidelijk aanwezig. Een industrieel interieur is vaak verre van kleurrijk. Het draait hier om de kleuren van de materialen, denk aan zwart staal, grijs beton of bruine bakstenen. Toch kun je deze koude kleuren gemakkelijk doen opfleuren met bijvoorbeeld een cognac bruine bank of stoel of door enkele legergroene items toe te voegen aan de inrichting. Deze aardetinten mengen het interieur tot een mooi geheel.

 

3 tips voor een industriele woonstijl

Tip 1.

Industrieel is goed te combineren met schuifdeuren

Is jouw huis een open leefruimte, maar wil je af en toe wel wat privacy in bepaalde delen? Met schuifdeuren wissel je gemakkelijk van een open naar een gesloten ruimte. Bijkomend voordeel is dat deze schuifdeuren er stoer uit zien en ook ruimte besparend werken.

Tip 2.

Maak gebruik van fabriekslampen

Een echte industriële woonkamer kan niet zonder de zogeheten fabriekslampen. Een fabriekslamp is een lamp vaak helemaal gemaakt van metaal met een grote duidelijk aanwezige lichtbron.

Tip 3.

Materialen maken de inrichting

Bij een industriele inrichting draait alles om de materialen. Bakstenen zijn helemaal hot, hiervoor hoef je natuurlijk niet gelijk je muren af te breken maar een leuk behangetje kan een hoop doen. Ook leer past heel goed in deze woonstijl. Om het af te maken kun je nog kiezen om beton(look) te gebruiken aan bijvoorbeeld je muur of bij je meubelen.

Diverse merken bij jeha.nl

By-Boo bij Jeha De Meubelconcurrent
Jeha Home Collection Logo

Industrieel wonen: alle producten

In totaal hebben wij meer dan 400 producten die passen bij Industrieel wonen.

-59%
49,-
Binnen 4 werkdagen thuisbezorgd.
249,-
Levertijd is 10 tot 12 weken.
329,-
Levertijd is 10 tot 12 weken.
309,-
Levertijd is 10 tot 12 weken.

Bekijk meer: alle woonstijlen

De waardering van jeha.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 7.8/10 gebaseerd op 693 reviews.