Nu tijdelijk alle producten BTW-vrij! ‐ Gebruik code Telegraaf in het winkelmandje.

Landelijk Wonen

Een van de interieur stijlen die in Nederland de laatste jaren steeds populairder wordt is de landelijke stijl. Dit komt omdat de landelijke woonstijl gezellig en warm overkomt; het geeft een werkelijk “thuis” gevoel. Bij een landelijk interieur draait alles om natuurlijke materialen. Ruw hout en metaal komen hier veel in voor. Om er toch wat kleur in te verwerken kun je kiezen voor een mooi lichte accentkleur, zoals blauw, roze of groen. Die werken vaak mooi in combinatie met het hout.

Ben jij een echte fan van het landelijke interieur? Kijk dan eens voor een mooie hangstoel. Deze kan je ophangen in de woonkamer en is vaak van rotan gemaakt. Deze hangstoel zorgt voor sfeer en is extra leuk voor de kinderen natuurlijk.

 

Tips voor een landelijk wonen interieur

Tip 1:

Gebruik aardkleuren

Een landelijk interieur begint met het uitkiezen van de kleuren die je gaat gebruiken. Deze basiskleuren spelen een grote rol in de uiteindelijke look van je woning. Bij landelijke interieurs wordt er vaak gekozen voor matte aardkleuren. Bij een licht interieur kun je kiezen voor witte muren, bij een donker interieur raden wij grijstinten aan.

Tip 2:

Gebruik natuurlijke materialen

Bij een landelijk interieur horen natuurlijk landelijk materialen. Een goed begin hierbij is een houten vloer en ook een keuken met veel hout doet dit interieur goed. Heb je een huis waar de karakteristieke details zoals bijvoorbeeld houten balken zichtbaar zijn laat deze dan vooral zien! Dit geeft je huis karakter en zorgt voor een landelijke sfeer.

Tip 3:

Maak het af met accessoires

Accessoires zijn in elk interieur belangrijk, met de juiste accessoires laat je het landelijke gevoel echt terugkomen in je huis. Landelijke accessoires kunnen echt van alles zijn, van een grote vaas met takken tot een melkkrukje. Maar let wel op dat je niet teveel accessoires neer zet, dan verlies je gemakkelijk de rust en eenvoud die juist zo fijn zijn aan een landelijk interieur.

Tip 4:

Gebruik een open haard

Als je denkt aan een oud, rustiek, landelijk huis denk je ook direct aan een open haard. Wanneer je hier in huis de mogelijkheid voor hebt is dit ook zeker een tip. Een open haard geeft veel sfeer aan je woning en is gelijk een gezellige plek om met vrienden en familie om te relaxen.

Tip 5:

Ga voor een leefkeuken

Een landelijk interieur maak je echt compleet met een open keuken, waar iedereen gemakkelijk aan de lange tafel kan aanschuiven en je urenlang kan tafelen met vrienden en familie. In een leefkeuken wordt niet alleen gekookt, er wordt ook gezellig geleefd.

Diverse merken bij jeha.nl

By-Boo bij Jeha De Meubelconcurrent
Jeha Home Collection Logo

Landelijk wonen: alle producten

In totaal hebben wij meer dan 600 producten die passen bij Landelijk wonen.

Aanbieding!
59,95
Levertijd is 6 tot 10 werkdagen.
79,95
Levertijd is 6 tot 10 werkdagen.
65,-
Levertijd is 6 tot 10 werkdagen.
79,95
Levertijd is 6 tot 10 werkdagen.
399,-
Levertijd is 6 tot 10 werkdagen.
29,95
Levertijd is 6 tot 10 werkdagen.

Bekijk meer: alle woonstijlen

De waardering van jeha.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 7.8/10 gebaseerd op 693 reviews.