De goedkoopste woonwinkel van Nederland!

Lees hier meer over onze laagste prijsgarantie

Helemaal in nu: meubels met geweven stoffen! Deze meubels hebben een warme uitstraling, het voelt heerlijk en comfortabel aan en het is goed te combineren met andere bekleding. Het is dus de perfecte keuze voor jouw interieur!

Meubels met geweven stoffen kunnen uit twee verschillende processen bestaan. Uit een grof geweven stof of uit een fijn geweven stof. Een fijn geweven stof is een stof die bestaat uit hele fijne draden en een grof geweven stof bevat wat grovere draden. Een grof geweven stof is eigenlijk net zo sterk als een fijn geweven stof, maar een grof geweven stof is alleen wel wat gevoeliger voor lussen en haakjes.

Bekijk banken met geweven stof

Populaire banken geweven stof

Het proces van weven


Weven is een proces waarbij verschillende draden geknoopt worden tot een stof. Draden worden horizontaal en verticaal door elkaar heen geweven. Doordat de stof wordt geknoopt is een geweven stof stugger en beter bestand tegen plooivorming.

Waar op te letten bij een geweven stof

Pillen van meubelstof

Pillen is het samenklitten van overtollige materialen op de meubelstof. Dit wordt waargenomen als bolletjes op de stof. Deze bolletjes zijn dus opgerolde pluizen, haren, stof of vezels van sokken, dekens of van de meubelstof zelf.

Voordelen van een geweven stof

Jeha.nl

Kom snel langs bij Jeha de Meubelenconcurrent, wij helpen en adviseren jou graag!

Hopelijk tot snel,

Jeha de Meubelenconcurrent
De waardering van jeha.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 7.9/10 gebaseerd op 863 reviews.