De goedkoopste woonwinkel van Nederland!

Lees hier meer over onze laagste prijsgarantie

Gelukkig zijn er vandaag de dag verschillende meubelopties die speciaal zijn ontworpen om te voldoen aan toegankelijk wonen. Lees snel verder om erachter te komen hoe enkele meubels kunnen bijdragen aan een toegankelijke en comfortabele leefomgeving.

Verstelbare hoogte tafels

Verstelbare hoogte tafels zijn een veelzijdige optie die zich gemakkelijk aanpast aan verschillende behoeften. Of het nu gaat om zitten, staan, of zelfs rolstoelgebruik, deze tafels kunnen worden aangepast aan de gewenste hoogte. Dit maakt ze ideaal voor mensen met mobiliteitsbeperkingen, maar ook voor gezinnen met kinderen die graag aan tafel knutselen of spelen.

Comfortabele stoelen met steun

Stoelen die speciaal zijn ontworpen voor comfort en ondersteuning zijn belangrijk voor toegankelijk wonen. Deze stoelen bieden vaak extra rug- en nekondersteuning, wat vooral nuttig is voor ouderen of mensen met rugklachten. Ze zijn ook voorzien van armleuningen en een stevige basis om opstaan gemakkelijker te maken.

In hoogte verstelbare bedden 

Een in hoogte verstelbaar bed is een waardevolle toevoeging aan een toegankelijke slaapkamer. Deze bedden kunnen worden verlaagd of verhoogd om gemakkelijker in en uit bed te stappen, wat vooral handig is voor ouderen of mensen met mobiliteitsproblemen. Sommige modellen zijn ook voorzien van verstelbare rug- en voetsteunen voor extra comfort, denk hierbij aan een elektrische boxspring. Deze heeft verstelbare functies voor een gepersonaliseerde slaaphouding. 

Ergonomische keukenapparatuur

Voor mensen die graag tijd doorbrengen in de keuken, kunnen ergonomische keukenapparaten en accessoires het koken en bakken gemakkelijker maken. Denk hierbij aan in hoogte verstelbare aanrechten, uittrekbare laden en kasten, en handgrepen met antislip.

Toegankelijk meubilair voor extra comfort

Het aanpassen van je huis met toegankelijk meubilair is niet alleen een manier om het comfort en gemak te vergroten, maar ook om een inclusieve omgeving te creëren waarin iedereen zich thuis voelt. Of het nu gaat om verstelbare tafels, comfortabele fauteuils of in hoogte verstelbare bedden, er zijn tal van opties beschikbaar om aan verschillende behoeften te voldoen. Door te investeren in toegankelijk meubilair, investeer je in de kwaliteit van leven voor jezelf, je familie en je gasten.

De waardering van jeha.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 7.9/10 gebaseerd op 872 reviews.