De goedkoopste woonwinkel van Nederland!

Lees hier meer over onze laagste prijsgarantie

Resultaat 1–33 van de 60 resultaten wordt getoond

Elements

Bij XOOON geloven wij in (jouw) creativiteit, dús laten we jou je eigen kast ontwerpen. Een goed ontworpen kast voegt waarde toe aan een interieur. En wie weet er nu beter welk ontwerp iets toevoegt aan jouw levens- en woonstijl, dan jij zelf?


Een elementen kast die je zelf kunt samenstellen

De collectie “ELEMENTS” bestaat – zoals de naam al doet vermoeden – uit verschillende elementen. Die vormen de bouwstenen van je kast. Je kan ze zelf combineren tot een elementen kast op maat. Welke combinatie sluit aan bij de stijl van jouw interieur én voldoet aan jouw gebruiks- en opbergwensen?

XOOON-tip: bepaal de grootte van de kastopstelling, vóór je de elementen en combinaties kiest. Je kan ook beginnen met een XS opstelling en die later verder uitbreiden. Handig als je nu klein woont, maar daar binnenkort verandering in komt. Of als je op termijn meer opbergruimte nodig hebt.

Minimalistische kast in verschillende materialen en kleuren

De eikenhouten elementen zijn verkrijgbaar in twee kleuren: naturel of onyx. De eerste look is tijdloos, ideaal in een moderne, minimalistische woning of een sober Scandinavisch interieur. De donkere kleur onyx geeft een industriële ruimte iets meer pit, maar past ook in een strak, modern interieur. Je kan het eikenhout eventueel afwisselen met open compartimenten in donkergroen of zwart gelakt MDF. Aan de binnenkant zijn alle elementen afgewerkt met antracietkleurige melamine

De waardering van jeha.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 7.9/10 gebaseerd op 767 reviews.