De goedkoopste woonwinkel van Nederland!

Lees hier meer over onze laagste prijsgarantie

Toont alle 10 resultaten

Toont alle 10 resultaten


Fauteuil teddy

Elk jaar ontstaan er weer nieuwe woontrends die daarna nooit meer uit het typische beeld van een woonkamer weg te denken zijn. Dit jaar is dit de fauteuil teddy! De fauteuil teddy is een sfeervolle stoel, die voorzien is van een warme stoflaag. Hierdoor voegt de fauteuil teddy niet alleen warmte toe in de figuurlijke zin, maar ook in de letterlijke. Bij Jeha weten we precies hoe we deze zitplek onderdeel van jouw woonkamer maken. Bestel hem gelijk en ervaar het gelijk!

Waarom een bouclé fauteuil?

Op het gebied van zitplekken zijn er veel verschillende keuzes. Sommige mensen die kijken naar de bouclé fauteuil denken dat ze een eenvoudige stoel te zien krijgen, maar dat is niet het geval. Alhoewel de stoel ook een geweldige toevoeging aan jouw huis kan zijn, krijg je met de fauteuil van bouclé toch een stuk meer. We benoemen een paar voordelen:

  • Comfort: de fauteuil teddy heeft als grootste voordeel dat je er erg comfortabel in kunt zitten. Hij is net wat groter dan een normale stoel, waardoor jij hier meer ruimte hebt en dus meer comfort.
  • Warmte: doordat de fauteuil van teddy stof is gemaakt, ontvang je warmte in de ruimte op meerdere manieren. Niet alleen is de stoel letterlijk warmer, de look van je fauteuil zorgt ook voor meer warmte op de figuurlijke manier. Je woonkamer straalt meer gezelligheid uit en zal gasten gelijk verwelkomen.
  • Luxueus: de fauteuil teddy is in meerdere varianten beschikbaar, maar deze hebben allemaal één ding in het algemeen, namelijk dat ze een luxueuze uitstraling hebben. Wanneer jij ervan houdt enige luxe uit te stralen, zijn je meubels dé manier om dit te bereiken. Door de combinatie te maken met andere meubels en verdere toevoegingen, bereik jij het precieze gevoel waarna je op zoek bent.

Welke kleur kies jij?

Hou jij ervan om te spelen met verschillende kleuren en kleurencombinaties? Dan is de fauteuil teddy de perfecte toevoeging voor jou! Deze meubel is in veel verschillende kleuren beschikbaar: de fauteuil in teddy stof wit is erg populair, maar echt niet de enige beschikbare keuze. Zo is teddy stof ook erg mooi in verschillende bruintinten, of ik bordeauxrood. Vaak wordt er bij de teddy fauteuil gespeeld met dezelfde kleurenpaletten, waardoor het eenvoudig is om hier een succesvolle combinatie mee te maken met andere kleuren. Dit doe je natuurlijk door een leuk kussen in de stoel te plaatsen, of door twee fauteuils te kopen in verschillende kleuren.

Fauteuil teddy kopen bij Jeha!

Ben jij overtuigd en wil je de fauteuil teddy kopen als sfeertoevoeging aan je woonkamer? Wacht dan niet langer en plaats je bestelling gelijk bij Jeha! In ons assortiment vind je de fauteuil teddy in verschillende varianten, waardoor we je ervan garanderen dat dit de ideale sfeertoevoeging aan jouw woonkamer gaat zijn. We denken graag met je mee over de verdere invulling van je woonkamer, dus als jij professioneel advies wil ontvangen, neem dan contact met ons op! Is dat niet nodig en wil jij liever gelijk je bestelling plaatsen, wacht dan niet langer en ga je gang! We zorgen dat jouw fauteuil zo snel mogelijk zijn weg naar jou toe vindt.

De waardering van jeha.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 7.9/10 gebaseerd op 877 reviews.