De goedkoopste woonwinkel van Nederland!

Lees hier meer over onze laagste prijsgarantie

De 5 aandachtspunten bij het kopen van een eetkamerbank.

Eetkamerbanken zijn dé trend van dit moment. Met deze prachtige meubels creëer je een speelse en stijlvolle sfeer in jouw keuken of eetkamer. Met deze handige tips kan jij binnen no time de perfecte eetkamerbank vinden.

Als eerste moet je jezelf een paar vragen stellen:

  • Wat zit lekker?
  • Wat is praktisch voor je huis?
  • Heb je kinderen of huisdieren?
  • Wat vind jij mooi?

Vanuit deze punten kan jij de maat, het materiaal, het zitcomfort en de kleur bepalen.  

De 5 aandachtspunten:

1: De juiste maat

Misschien wel één van de belangrijkste punten is de maat van de eetkamerbank. Deze is afhankelijk van de grootte van de eettafel. De bank moet namelijk tussen de poten van de tafel passen of juist net zo lang zijn als de lengte van de tafel. Vind jij het dus praktisch als de bank onder de tafel geschoven kan worden of kan die er prima naast staan?


2: Zitcomfort of ruimtebesparing

Een eetkamerbank met leuningen valt meer op dan een eetkamerbank zonder leuningen. Daarnaast heeft een eetkamerbank met leuningen ook meer zitcomfort. Maar wil jij dat de eetkamerbank on der de tafel geschoven kan worden? Dan is een bank met leuningen niet praktisch. Deze kan je namelijk niet onder de tafel schuiven. Ga jij dus voor zitcomfort of ruimtebesparing?


3: Het materiaal

Tot slot is het nog belangrijk om een keuze te maken over wat jij mooi vindt en wat bij jouw interieur past. Wij bij de Jeha hebben zowel houten eetkamerbanken als beklede eetkamerbanken.


4: Houten eetkamerbank

Bij houten eetkamerbanken zijn de zitvlakken van massief hout (bijvoorbeeld het prachtige mangohout) en ze hebben vaak een metalen onderstel. Zo heb je een prachtige eetkamerbank die ook nog eens enorm robuust is ook! 


5: Beklede eetkamerbank

Naast de houten eetkamerbanken hebben we ook meerdere beklede eetkamerbanken in ons assortiment. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leren eetkamerbank? Enorm stijlvol, heerlijk zitcomfort én gemakkelijk af te nemen als je eten hebt geknoeid. Perfect voor kinderen dus!

Jeha helpt je graag

Wij bij de Jeha helpen jou graag met het uitzoeken van de juiste eetkamerbank.

Kom snel langs en hopelijk tot snel!

De waardering van jeha.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 7.9/10 gebaseerd op 885 reviews.