Styling ideeën met wandplanken

wandplank mangohout

Overzichtelijk spullen opbergen, zonder dat je gelijk een complete kast hoeft te plaatsen? Dan zijn wandplanken perfect voor jou! Deze planken zijn niet alleen handig voor opbergruimte, maar ze zijn ook nog eens erg decoratief!

Het kiezen van de juiste wandplank

Gelukkig is er genoeg variatie in wandplanken, zo ook bij Jeha. Hierdoor is de juiste wandplank altijd te vinden! Om de juiste wandplank te vinden is het belangrijk om te weten hoeveel ruimte je hiervoor over hebt en waarvoor je het wilt gaan gebruiken. Als decoratie, als extra opbergruimte of ga je dit combineren?

Verschillende punten om over na te denken:

  • Functie: opbergen of decoratief
  • Enkele plank of set
  • Afmetingen
  • Welk materiaal
  • Zichtbare of onzichtbare dragers

Wandplanken als opbergruimte

Wandplanken worden voornamelijk gebruikt als decoratie voor aan de muur, maar het kan ook erg handig zijn als opbergruimte, Dit kan zowel handig als stijlvol zijn. Zet bijvoorbeeld jouw favoriete boeken op een wandplank neer. Zo creëer je iets persoonlijks en zo heb je ook je boeken netjes opgeborgen. Zoek ook spullen op die je al een lange tijd in een kast verstopt hebt. Deze verdienen ook weer een leuke plek in jouw huis. Zo gebruik je een wandplak decoratief als opbergruimte. Hoe slim!

Voor elke woonstijl een wandplank

Voor elke woonstijl is er een plank die jouw stijl perfect aanvult. Zo zijn er wandplanken die je industrieel kan noemen, door hun zwart metalen details. Maar er zijn ook andere moderne stijlen te vinden. Ook zijn er genoeg houten wandplanken die jouw interieur een klassieke of landelijke touch geven.

Een zwevende wandplank heeft onzichtbare dragers. De aandacht gaat volledig naar de plank zelf en wat erop staat! Bij een zwevende wandplank zijn de dragers slim weggewerkt in een constructie in de plank zelf. Daar zie je dus niks van!

Wandplanken decoreren

Met de juiste decoratie maak jij je interieur helemaal af. Een wandplank kan je decoreren met persoonlijke spullen, voor een persoonlijke touch. Maar een beetje groen in huis is ook altijd een goed idee. Kleine kamerplanten zijn dus een leuke toevoeging! Verder zijn er natuurlijk genoeg accessoires om te shoppen. Kijk ook eens in ons assortiment!

De waardering van jeha.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 7.8/10 gebaseerd op 716 reviews.