Mangohout kasten

Bij Jeha de Meubelconcurrent vind je verschillende uiterst sfeervolle kasten van mangohout. Met het aankopen van één van de kasten voor in de woon- of slaapkamer koop je een echt kwaliteitsproduct. Buiten dat, kun je ook nog een unieke sfeer neerzetten met een mangohout kast en bovendien zijn deze producten vervaardigd uit zeer duurzaam en milieuvriendelijk materiaal.

-22%
(54) Oorspronkelijke prijs was: 895,-.Huidige prijs is: 695,-.
-29%
(25) Oorspronkelijke prijs was: 449,-.Huidige prijs is: 319,-.
-31%
(12) Oorspronkelijke prijs was: 549,-.Huidige prijs is: 379,-.
-33%
(5) Oorspronkelijke prijs was: 673,-.Huidige prijs is: 449,-.
-31%
(10) Oorspronkelijke prijs was: 749,-.Huidige prijs is: 519,-.
-21%
(5) Oorspronkelijke prijs was: 595,-.Huidige prijs is: 469,-.
-29%
(1) Oorspronkelijke prijs was: 379,-.Huidige prijs is: 269,-.
-27%
Oorspronkelijke prijs was: 1.899,-.Huidige prijs is: 1.395,-.

Voordelen mangohout eettafel

Het kopen van mangohout meubels is tegenwoordig erg populair. Meubels van dit materiaal zie je in veel huishoudens terugkomen. Met het kopen van een mangohout eettafel koop je dan ook een zeer moderne meubel. Andere voordelen van het kopen van een mangohout eettafel bij Jeha, zijn:

  • Erg duurzaam product
  • Topkwaliteit eettafel
  • Perfecte prijs-kwaliteitverhouding
  • Een eettafel met veel stijl

Duurzame kasten

De mangohout kasten die je terug kunt vinden op deze pagina, staan bekend als zeer duurzame producten. Doordat het hout van de boom pas wordt gebruikt wanneer er geen vruchten meer aan groeien, staat mangohout namelijk bekend als een duurzaam en milieuvriendelijk product. Doordat alle verschillende bomen een andere structuur hebben, zijn alle mangohout kasten ook nog eens zeer uniek.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Bij Jeha vinden we het belangrijk dat jij lang van jouw aankoop kunt genieten. Daarom zorgen we er altijd voor dat al onze producten van A-kwaliteit zijn. Doordat dit gecombineerd wordt met zeer scherpe prijzen, profiteer je bij ons altijd van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zo heb je voor ieder budget een schitterende mangohout kast voor in jouw huis.

Andere soorten mangohout producten

Naast de mangohout kasten, vind je bij Jeha meerdere andere soorten mangohout producten. Zo kun je bij ons terecht voor onder andere de volgende soorten producten van mangohout:

Kenmerken mangohout

Mangohout wordt pas verwerkt wanneer de boom geen vruchten meer draagt. Dat zorgt ervoor dat jij met het kopen van een mangohout eettafel een zeer duurzame en milieuvriendelijk eettafel koopt. Daarnaast staat mangohout bekend als een behoorlijk sterk materiaal, wat er weer voor zorgt dat de mangohout eettafels uit ons assortiment van hoge kwaliteit zijn.

Perfecte prijskwaliteitverhouding

Bij Jeha de Meubelconcurrent hebben we service hoog in het vaandel staan. Mede daarom zorgen we ervoor dat al onze producten van topkwaliteit zijn. Doordat we dit kunnen combineren met scherpe prijzen, geniet je bij ons dus van een optimale prijs-kwaliteitverhouding. We hebben dan ook tegen ieder budget schitterende mangohout eettafels.

Advies op maat

Ben je enthousiast geworden over één van onze mangohout kasten? of heb je nog vragen over één van onze mangohout eettafels? Neem dan gerust contact met ons op. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van eettafels op mangohout, weten we vaak precies welk meubelstuk goed staat in jouw interieur. Samen met jou gaan we graag op zoek naar de meest geschikte mangohout producten voor bij jou thuis. Ook voor vragen over één van onze overige producten, kun je altijd bij één van onze medewerkers terecht. In dat geval voorzien we je graag van een advies op maat.