De goedkoopste woonwinkel van Nederland!

Lees hier meer over onze laagste prijsgarantie

Je merkt het al een tijdje: je bent op zoek naar een meubel waarmee je jouw interieur in één klap een flinke boost kunt geven. Een mini-makeover in huis! Je wilt meer opbergruimte, meer sfeer, en ook een echte eyecatcher in de kamer. Heb je al eens gedacht aan een buffetkast van mangohout? Een groter meubel van deze unieke houtsoort brengt iets majestueus met zich mee, en hoewel mangohout nog een relatief onbekende houtsoort is, kent het veel voordelen. Laat je overtuigen in deze blog!

Bekijk onze buffetkast van mangohout Lees meer over mangohout
Buffetkast Lola bij Jeha de Meubelconcurrent 

Een buffetkast van mangohout: royale opbergruimte met stijl

Van oudsher werd de buffetkast voornamelijk gebruikt om het servies en glaswerk in op te slaan, maar dat is al heel lang niet meer het enige nut van deze kasten. Veel mensen zetten hem in de woonkamer, om allerlei zaken in neer te zetten: bijvoorbeeld boeken, of decoratieve woonaccessoires. Vaak heeft een buffetkast een bovenste helft met vitrinedeuren, waardoor je decoratieve elementen echt in het zonnetje kan zetten. Of kies een buffetkast met dichte deuren en berg alles lekker uit het zicht!

Buffetkast mangohout: industrieel of landelijk

Een buffetkast van mangohout past goed in twee stijlen die we momenteel veel in woontrends terug zien komen. Je maakt er dus altijd een modebewuste keuze mee! Afhankelijk van de verdere afwerking van je kast past hij prachtig binnen de industriële en de landelijke interieurstijl. Kies je voor strakke lijnen en zwart stalen details, dan maak je je buffetkast van mangohout industrieel. En kies je voor rondere vormen en gefreesde details, dan past dit type buffetkast weer in een landelijke stijl. De details maken de stijl!

Geschikt voor verschillende ruimtes in huis

Bij een buffetkast van mangohout denken veel mensen gelijk aan de woonkamer. Logisch, want daar zijn de meeste spullen aanwezig die je achter gesloten deuren wilt opbergen. Daarnaast is het natuurlijk een groot meubel, waarvoor je wel wat ruimte beschikbaar moet hebben – bij de meeste huishoudens is de woonkamer dan de aangewezen plek.

Maar de woonkamer is niet de enige plek waar je een buffetkast van mangohout kwijt kunt. Wat dacht je bijvoorbeeld van de keuken? Ook hier is een mangohout buffetkast echt een aanwinst, en kan je servies, glaswerk en keukenaccessoires een eigen plekje geven. Al met al is een buffetkast van mangohout een multi-inzetbaar meubel, dat je in veel ruimtes in huis kunt plaatsen.

Buffetkast Lola bij Jeha de Meubelconcurrent 

Een mangohout buffetkast onderhouden

We zeiden het al: een buffetkast van mangohout is niet alleen prachtig om te zien bij aanschaf, hij blijft dat over de jaren ook. Je kast blijft hét pronkstuk van de kamer: daar hoef je bijna niets aan te doen. En wil je de kleur van je buffetkast van mangohout een opfrisser geven? Dan raden we je aan om een natuurlijke bijenwas te gebruiken. Dit bevat geen chemicaliën, geeft het hout zijn natuurlijke glans terug en benadrukt de prachtige houtnerven nog net wat meer.

Buffetkasten van mangohout bij Jeha

Ben jij helemaal overtuigd en wordt jouw nieuwe buffetkast van mangohout? Neem dan eens een kijkje in het assortiment buffetkasten van mangohout bij Jeha, de meubelconcurrent.

Bekijk al onze kasten van mangohout
-27%
Oorspronkelijke prijs was: 1.899,-.Huidige prijs is: 1.395,-.
-22%
(54) Oorspronkelijke prijs was: 895,-.Huidige prijs is: 695,-.
De waardering van jeha.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 7.9/10 gebaseerd op 877 reviews.